iratus Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Το κομματι λεγεται 'Down inside' Οποιος θελει ας το ακουσει και να μου πει τι γνωμη του http://www.myspace.com/gomiron7moon Το κομματι ειναι το δευτερο που ανεβαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Εσύ τραγουδάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iratus Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 ναι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Ωραίος! Σου έκανα friend request τσέκαρε και τα δικά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 iratus αν και δεν είναι το στυλ που προτιμώ, το άκουσα πολύ ευχάριστα. :wink: Όταν είδα τον τίτλο του thread νόμιζα ότι είναι επειδή θα πάει φαντάρος ο jmone και θα μας φυλάει από τον εχθρό :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iratus Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Thanks παιδεια το δουλευα καπου ενα χρονο και μιας και ηταν απο τα πρωτα κομματια που εκανα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Ψηφίζω το πρώτο αν και ούτε εγώ είμαι φαν!! :D Nice!! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση