mimis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Παιδία έχω ερώτηση: Τί είναι αύτο που βρίσκεται μέσα σέ ένα γυαλί δίπλα από το express pedal της ή του (:lol:) tonelab se. Και για ποίο λόγο όταν ανάβεις την πέταλίερα έχει 2 choice power or standby, δηλαδή το ή η( :lol: ) πεταλίερα είναι λαμπάτη ή λαμπάτο :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Πάντως η SE από την LE διαφέρουν στο πλάτος κατά 20cm περίπου. Δεν ξέρω αν αυτή η διαφορά είναι αρκετή για να σε κάνει να πεις ότι είναι πιο εύκολη στο κουβάλημα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Παιδία έχω ερώτηση:Τί είναι αύτο που βρίσκεται μέσα σέ ένα γυαλί δίπλα από το express pedal της ή του tonelab se Είναι ένα χρυσόψαρο :lol: Σοβαρά τώρα, είναι μια λάμπα προενίσχυσης 12ΑΧ7/ΕCC83 αν θυμάμαι καλά. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Εγώ λέω να κρατήσεις την SE και να πάρεις και μία LE. Τη μια για όταν είναι να μετακινείσαι πολύ και την άλλη όταν είναι να γουστάρεις πολύ. Εμένα πάντως οι πεταλιέρες και τα πολυεφέ γενικά δε μ'αρέσουν. Με ένα boost' date=' ενα delay, άντε και ένα wah είμαι οκ.[/quote'] Μα αυτό είπα... οτι δεν αλλάζω to SE και ότι είναι πολυ χρήσιμο για κάποιους λόγους να έχω ΚΑΙ το LE!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Παιδία έχω ερώτηση:Τί είναι αύτο που βρίσκεται μέσα σέ ένα γυαλί δίπλα από το express pedal της ή του tonelab se Είναι ένα χρυσόψαρο :lol: Σοβαρά τώρα' date=' είναι μια λάμπα προενίσχυσης 12ΑΧ7/ΕCC83 αν θυμάμαι καλά.[/quote'] yes, θυμάσαι καλά! αν και θα ήταν πολύ σουρεάλ να είχε και ένα χρυσόψαρο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Πάντως η SE από την LE διαφέρουν στο πλάτος κατά 20cm περίπου. και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο σκέφτομαι να πάρω και την LE!! Ειδικά για κάποιν όπως εγώ που μετακινούμαι συχνά με μηχανή είναι μεγάλη υπόθεση το μέγεθος...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Παιδία έχω ερώτηση:Τί είναι αύτο που βρίσκεται μέσα σέ ένα γυαλί δίπλα από το express pedal της ή του tonelab se Είναι ένα χρυσόψαρο :lol: Σοβαρά τώρα' date=' είναι μια λάμπα προενίσχυσης 12ΑΧ7/ΕCC83 αν θυμάμαι καλά.[/quote'] Δηλαδή αυτή ή αυτό :lol: παίζει μόνο μέ λάμπάτο ή λαμπάτη ενισχυτη :lol: (ωχ το ξέχασα δεν πάει το λαμπάτη :) ) :?: :?: :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Παιδία έχω ερώτηση:Τί είναι αύτο που βρίσκεται μέσα σέ ένα γυαλί δίπλα από το express pedal της ή του tonelab se Είναι ένα χρυσόψαρο :lol: Σοβαρά τώρα' date=' είναι μια λάμπα προενίσχυσης 12ΑΧ7/ΕCC83 αν θυμάμαι καλά.[/quote'] Δηλαδή αυτή ή αυτό :lol: παίζει μόνο μέ λάμπάτο ή λαμπάτη ενισχυτη :lol: (ωχ το ξέχασα δεν πάει το λαμπάτη :) ) :?: :?: :? Καμία σχέση το ένα με το άλλο!!! Το μηχάνισμα διαθέτει μια λάμπα (χρήσιμη ή άχρηστη - άλλο θέμα συζήτησης) και μπορεί να συνδεθεί σε οποιονδήποτε ενισχυτή κιθάρας, στο PA ή και στο στερεοφωνικό σου..! Δηλαδή αν ΔΕΝ είχε λάμπα (κατ'αυτη τη λογική) θα έπρεπε να παίζει μόνο σε τρανζίστορ ενισχυτές??? :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Ξέρω 'γω. Πρώτη φορα βλέπω ενισχυτή ο οποίος έχει προενίσχυση λάμπας, και δεν ξέρω τι πάιζει :roll: :roll: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Ξέρω 'γω. Πρώτη φορα βλέπω ενισχυτή ο οποίος έχει προενίσχυση λάμπας' date=' και δεν ξέρω τι πάιζει :roll: :roll: :wink:[/quote'] εεεε....μμμμμμ.... τα μπερδέψαμε κι άλλο τώρα..... :D το tonelab ειναι πεταλιέρα - εφεδιέρα ή και προενίσχυση αν θες... δεν είναι ενισχυτής... Πάντως υπάρχουν κι ενισχυτές (τρανζίστορ) που έχουν μια λάμπα στην προενίσχυση (για βελτίωση του ήχου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση