boukas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Ναι ναι και κάπου ξεφεύγει το θέμα από τα όρια του χαβαλέ σιγά σιγά "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexdanos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Δεν ντρεπομαστε λεω εγω λιγακι......Θα εχει τρελαθει το παλικαρι που δεν μπορει μια παρειτσα για την παιζει.....Την yamaha εννοοω' date='και για αυτο ειπε να postaρει εδω...... χεχεχεχε:)[/quote']μπραβο ρε φιλε εχεις χιουμορ αλλα απ'οτι σε κοβω ουτε ενα πετιχυμενο παιξιμο δεν εχεις καταφερει μεχρι τωρα.Just hang in there man you will get it right some day keep trying :lol: :lol: :lol: :lol: Κατι θα ξερεις εσυ παραπανω για να το λες αυτο....Θα με εχεις ακουσει κι ολας μαλλον να παιζω,και για αυτο ξερεις.Ελπιζω κποτε να σε φτασω και να μπορω και εγω να ποσταρω εδω στο Noiz ψαχνωντας για παρειτσα.... οταν με φτασεις γραψε μου παλι καλα οταν παιζεις κανεις φασαρια :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 ..........εγώ πάλι έχω καταμπερδευτεί.... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 και εγω το ιδιο....μαλλον με ξερεις εσυ,αλλα εγω δεν μπορω να πιασω ποιος εισαι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση