kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Κόλλα UHU, κολλάει τα πάντα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 αχ και να μουνα μανάβης (μαναβεις) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Επρεπε να κάνεις τρύπα και να περάσεις μία τέτοια βίδα με το αντίστοιχο παξιμάδι βέβαια.. Είναι αρκετά χοντρή. Θα κράταγε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8O Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Vrass, οι γερμανοί είναι φίλοι μας, ε; ;) Μπαγασάκο... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Allen M6x1 2cm μήκος. Και 2 σε έπαιρνε να βάλεις. :lol: :lol: Βάλε χορδές Clouseau...τί έχεις να χάσεις? Το πολύ πολύ να ξεκολλήσει και μετά βλέπουμε... :wink: Τύλιξέ την σε μία κουβέρτα καθώς κουρδίζεις να μην σου έρθει το headstock στο head. (Γιατί νομίζεις το έβγαλαν έτσι? :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Πήγα και στον Δήμου που μου προτείνατε..του λέω ξέρεις κανα τρόπο να βγάλουμε την κόλλα;Όχι μου λέει φέρτη απο'δω και θα αυτοσχεδιάσουμε!Οπότε μάλλον θα τις βάλω χορδές,θα την αφήσω κανα 2 βδομάδες μακριά μου :lol: και μετα αυτοσχεδιάζω μόνος μου.Τι είχαμε τι χάσαμε! Δεν έχω και ψηφιακή να σας ανεβάσω τις δημιουργίες μου να κράξετε γαμώτο!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Vrass' date=' οι γερμανοί είναι φίλοι μας, ε; ;) Μπαγασάκο...[/quote'] Ja, ja, naturlich! Arbeit! Schneller! Schneller!!!! :x :x :lol: :lol: (ψιλοασχετο...) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Πήγα και στον Δήμου που μου προτείνατε..του λέω ξέρεις κανα τρόπο να βγάλουμε την κόλλα;Όχι μου λέει φέρτη απο'δω και θα αυτοσχεδιάσουμε!Οπότε μάλλον θα τις βάλω χορδές,θα την αφήσω κανα 2 βδομάδες μακριά μου :lol: και μετα αυτοσχεδιάζω μόνος μου.Τι είχαμε τι χάσαμε! Δεν έχω και ψηφιακή να σας ανεβάσω τις δημιουργίες μου να κράξετε γαμώτο!! :lol: Συγνώμη που θα το πω χύμα, αλλά πρόσεχε γιατί φοβάμαι μήπως ο αυτοσχεδιασμός ο δικός σου σε σχέση με του Δήμου είναι όπως ο δικός μου σε σχέση με του Hendrix ;) Γενικά η συγκόλληση καράουλου είναι στάνταρ επισκευή για μάστορες. Επειδή είναι κομμένο φάλτσο και κολλημένο στο μπράτσο, αν χτυπήσει ξεκολλάει. Το δικό σου είχε ξεκολλήσει ή είχει σπάσει σε άλλο σημείο; Νίκος "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση