ZeVioN Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/rockas/Geia_Xara.mp3 και Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/rockas/Fones.mp3 Περιμένω σχόλια και απόψεις. Περπάτισα παρα πολύ και τα φτερά μου τα εχω χάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Πολύ ωραία τα κομμάτια φίλε rocka! Το πρώτο έχει φοβερό ρεφρέν άλλα πρέπει να προσθέσεις κάτι για να το τονίσεις (ίσως κανα απαλό pad). Με φουλ μπάντα (μπάσσο, drums) θα γίνοταν άνετα hit... Το δεύτερο έχει ωραία ενορχήστρωση κ ιδέες. Μ'αρέσει κ ο τρόπος που παίζεις κιθάρα. Αυτά φιλικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Αν και δεν μου αρέσει το είδος ειναι ωραια τραγούδια για το ειδος αυτο. Σε καποια σημεία ειδικα στα ανεβάσματα τις φωνής μου θυμιζεις λιγο Ζιωγαλα... Απλα το επισημένω...Οχι κακοπροαίρετα... Πολυ καλή η κιθάρα και ήχος και παιξιμο στο "Γειά Χαρά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Πάρα πολύ ενδιαφέρον!!! ¶ριστα δέκα από μένα, και καλή επιτυχία!!! Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Μ'ΑΡΕΣΕΙ: - Ότι ο τραγουδιστής δεν έχει υοθετήσει το κλασσικό "παραπονιάρικο" στυλ τραγουδιού που λίγο-πολύ επικρατεί (και μου τη σπάει). - Ότι και τα δύο τραγούδια μου κάθισαν παρ'όλο που δεν ακούω γενικά τραγούδια με ελληνικό στίχο. - Το σόλο και ο ήχος του στο τέλος του "Φωνές". - Η λιτότητα του "Γεια χαρά". ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ: - Ο ελληνικός στίχος (είναι στο DNA μου :D ) - Στο "Φωνές" η μελωδία με την ακουστική πιστεύω ήθελε περισσότερη έμφαση στην κύρια φράση και περισσότερη παρουσία στη μίξη σ'αυτό το σημείο. - Στο ίδιο κομμάτι με ξένισε λίγο το χράτσα-χρούτσα της ακουστικής κατά τη διάρκεια των στίχων Μπράβο! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 συγχαρητηρια!!μ'αρεσαν πολυ τα κομματια σας!καλη συνεχεια?θα εκδοθει καποιο cd? :?: Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Μπράβο rockas, μου αρέσει το παίξιμο και επίσης μου άρεσε το "γεια χαρά". Το Φωνές δεν μου άρεσε τόσο πολύ όμως ρε φίλε.... ΝΤΙΣΚΛΕϊΜΕΡ: ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ -ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ- ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ "ΦΩΝΕΣ" Η ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Και εμένα μου άρεσε το "Γειά χαρά" πολύ περισσότερο απο το "Φωνές" το οποίο μου έφηνε μια αίσθηση λίγο "προβλέψιμου". Το "Γειά χαρά" όμως, είπαμε, σκίζει! Το άκουγα και τραγουδούσα μαζί με τη μουσική. Απολαυστικότατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZeVioN Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Xαιρομαι που γενικα σας αρεσαν τα τραγούδια, ειναι η πρωτη μου δισκογραφικη δουλεία οπως ειπα και εχει σημασια να αρεσουν. συγχαρητηρια!!μ'αρεσαν πολυ τα κομματια σας!καλη συνεχεια?θα εκδοθει καποιο cd? :?: theopa κυκλοφορισε ηδη το cd. Περπάτισα παρα πολύ και τα φτερά μου τα εχω χάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Mπραβο. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση