elavd Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό να βάψω το μαύρο σώμα της Squier 51 μου κάπως διαφορετικά. Σκεφτόμουνα για ένα χρώμα σαν αυτό της πέρλας. ΠΩΣ όμως θα το κάνω; Κάποιος μου είπε να το πάω σε φαβέα αυτοκινήτων για πιο εύκολα. Όμως τι προεργασία θα πρέπει να έχω κάνει στο σώμα πριν του το πάω? Θα πρέπει να τρίψω με γυαλόχαρτο το υπάρχον χρώμα για να το κάνω σαγρέ? Είναι εύκολο αυτό? Επίσης, πώς θα βρώ το χρώμα που θα το βάψω? Αν του δείξω το χρώμα που μου αρέσει θα μπορέσει να μου φτιάξει την απόχρωση ο ίδιος? Τέλος, μετά το ψέκασμα, χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο από πάνω για να σταθεροποιηθεί η βαφή? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 το μόνο που ξέρω να σου πω φίλτατε elavd είναι ότι έτσι και κάτσεις να τρίψεις με γυαλόχαρτο την κιθαρούλα σου θα ξοδέψεις κανα 5ωρο απ τη ζωή σου άντε αν είσαι τρομερά εξοικειωμένος 3 ώρες άντε και καλό κουράγιο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 το καλυτερο απο ολα ειναι να την βαψεις απο πανω χωρις να τριψεις τιποτα (χρησιμοποιωντας δηλ.το ηδη υπαρχον χρωμα σαν sealer,παγια πρακτικη της Fender αλλωστε για παρα πολλα χρονια,τα περισσοτερα custom colors αν τα ξυσεις θα δεις οτι εχουν απο κατω......αποτυχημενα sunbusrts :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 το καλυτερο απο ολα ειναι να την βαψεις απο πανω χωρις να τριψεις τιποτα (χρησιμοποιωντας δηλ.το ηδη υπαρχον χρωμα σαν sealer' date='παγια πρακτικη της Fender αλλωστε για παρα πολλα χρονια,τα περισσοτερα custom colors αν τα ξυσεις θα δεις οτι εχουν απο κατω......αποτυχημενα sunbusrts :lol: )[/quote'] Και το χρώμα θα μείνει? Επίσης πώς θα βρω την απόχρωση που με ενδιαφέρει σε χρώμα βαφής αυτοκινήτου? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 θα μεινει,ειδικα αν ειναι πολυεστερικο :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 εντάξει μαύρο είναι με μια πέρλα από πάνω δεν θες και καμιά τρομερή απόχρωση θα του δείξεις του ανθρώπου αυτό που θες και θα στο κάνει το όλο θέμα είναι το κόστος πιστεύω ότι θα δώσεις αρκετά και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 παγια πρακτικη της Fender αλλωστε για παρα πολλα χρονια' date='τα περισσοτερα custom colors αν τα ξυσεις θα δεις οτι εχουν απο κατω......αποτυχημενα sunbusrts :lol: )[/quote'] Τώρα που το λες θυμάμαι το είχα δει σε ένα site παλιά ότι γενικά το κάνουν αυτό αρκετοί κατασκευαστές και είχε και αρκετά παραδείγματα. Καλή τύχη elavd! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 ακομη και αν το βαλεις απο πανω (και ειναι αληθεια αυτο για την fender) παλι πρεπει να τριψεις για να φυγει το λουστρο. δεν ειναι τοσο απλη διαδικασια το βαψιμο. ειναι πολυ δυσκολο και θελει εμπειρο χερι. χρωμα μπορεις να βαλεις σχεδον οτι θελεις. το σημαντικο ομως ειναι το τι λουστρο θα βαλεις απο πανω. για μενα το καλυτερο ειναι απο πολυουρεθανη. το πολυεστερικο το χρησιμοποιουν τολλες εταιριες γιατι ειναι πιο φθηνο, και εξαιτιας του οτι ειναι πολυ σκληρο δεν γρατζουνιζεται ευκολα, αλλα ειναι οτι πιο "φθηνιαρικο" ποιοτικα υπαρχει. ο βαφεας αυτοκινητου δεν ξερω αν θα δεχτει να σου βαλει κατι αλλο εκτος απο πολυεστερα, γιατι αυτο χρησιμοποιει. το καλυτερο ειναι να πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει οργανα, αλλα μπορει να ζητησει πολλα. αν ησουν Σερρες θα σε εστελνα σε ενα φιλο που ξερει. :D NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 θα μεινει' date='ειδικα αν ειναι πολυεστερικο :wink:[/quote'] Μα δεν θα αναπνέει το ξύλο και δεν θα ξεδιπλώνονται οι αρμονικές του. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 ο βαφεας αυτοκινητου δεν ξερω αν θα δεχτει να σου βαλει κατι αλλο εκτος απο πολυεστερα' date=' γιατι αυτο χρησιμοποιει. το καλυτερο ειναι να πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει οργανα, αλλα μπορει να ζητησει πολλα.[/quote'] H κιθάρα ολόκληρη κοστίζει 150¤... Δε θελω να δώσω πάνω από 50¤ για αυτή τη δουλειά οπότε με βλέπω να την εγκαταλείπω την ιδέα... :cry: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση