panagiotis Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Στο bonus cd του Room V των Shadow Gallery υπάρχει ένα 24 κομμάτι-medley (με τίτλο floydian memories) όπου διασκευάουν διάφορα κομμάτια των Pink Floyd...Είναι πραγματικά απίστευτο...Eγώ έπαθα πλάκα... όσοι πιστοί κλικάρετε εδώ... http://shadowgallery.com/index.php?topic=roomv και πηγαίνετε ακεί που λέει Disc II (Special Edition) και κατεβάστε το... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Ρε γαμάτα είναι!!! :D :D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Το κατέβασες; Μπράβο.....Να ένας χριστιανός που φιλοτιμήθηκε να το κατεβάσει.....:D :D :D Πέρα απ 'την πλάκα είναι όντως φοβεροί.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 λοιπόν έχουμε και λέμε: χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, εκτός απ τη φωνή που μου άρεσε ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 λοιπόν έχουμε και λέμε: χάλια' date=' χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, χάλια, εκτός απ τη φωνή που μου άρεσε[/quote'] Και εγώ που νόμιζα ότι δε θα σου αρέσουν....Τεσπα άλλος ένας που γούσταρε.... :roll: :roll: 8) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Αυτο ειναι πραγματικα μια καλη διασκευη. Σεβασμος στο πρωτοτυπο και προσθηκη στοιχειων του ηχου της μπαντας. Αυτο ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δε νομίζω να διεκδικώ "χρυσό φτυάρι" μιας και δεν είναι τόοοοοσο παλιό θέμα... :D :P Απλά το ξεθάβω γιατί μόλις διαπίστωσα ότι το κομμάτι μπορείτε να το ακούσετε σε 3 μέρη απ 'το youtube. Ιδού λοιπόν και ακούω γνώμες... ο ήχος είναι αρκετά καλός, αν και το αυθεντικό ακούγεται ακόμα καλύτερα.... ;) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 ΧΑΛΙΑ δεν μου αρεσανε καθολου. Τωρα βεβαια ειμαι και λιγο κολημενος με τους floyd οποτε..... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 ΧΑΛΙΑ δεν μου αρεσανε καθολου. Τωρα βεβαια ειμαι και λιγο κολημενος με τους floyd οποτε..... κι εγώ το ίδιο....δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει αυτό; εντελώς φιλικά...(μην παρεξηγηθώ) :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Παιχταράδες! Φυσικά είναι μόνο μιά καλή απομίμηση, αλλά αυτό δέ μειώνει την αξία ούτε των μουσικών, ούτε τής όλης ιδέας τού medley. Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι έπρεπε να είναι 2-ωρο και να συμπεριλάβουν μεγαλύτερα μέρη από περισσότερα κομμάτια. Πάντως όταν παίζεις Floyd, καλό είναι νομίζω να ακούγεσαι σαν τους Floyd. Είναι τόσο άψογη, ισορροπημένη και μοναδική η αισθητική τους, που ό,τι και να αλλάξεις, έστω και τον ήχο, ακούγεται "λίγο" νομίζω. Ή εγώ τα έχω ακούσει τόοοσες χιλιάδες φορές πλέον, που οι όποιες "βαθειές" παρεμβάσεις μού φαίνονται ιερόσυλες... Οι συγκεκριμένοι πάντως ό,τι έκαναν το έκαναν με πολύ σεβασμό στο πρωτότυπο, φαίνεται (ακούγεται) εξ' άλλου! Βtw, αυτός εκεί στο τέλος που λέει το fletcher memorial home σαν πολύ ίδιος με τον Waters δεν ακούγεται;;; Ωρέ σαν δίδυμοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση