rock_day Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 θέλω να πάρω μια καλή κάρτα ήχου για ηχογράφηση (προτίμηση firewire σύνδεση) γύρο στο 600 euro. έχω βρει αυτή μέχρι στιγμής MOTU ULTRALITE http://www.thomann.de/gr/motu_ultralite.htm έχετε να μου προτείνετε άλλες μάρκες η μοντέλα σε αυτή τη κατηγόρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Αφού παίζεις στην κατηγορία motu κοίτα και προς rme αλλά και focusrite μεριά. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rock_day Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 για τις rme έχω ακούσει καλα λόγια αλλα τις FOCUSRITE δεν τις ξέρω. δηλαδη ποια απο τιν τρεις μάρκες motu, rme,focusrite ειναι καλύτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Δεν παίζει κάποια καλύτερη από τις άλλες. Είναι και οι 3 τοπ. Φαντάσου ότι η focusrite ως εταιρία με τεράστια γκάμα ποιοτικότατων προϊόντων (εφε, προενισχυτές, κονβερτορες,....), ίσως να έχει ένα ελάχιστο προβάδισμα. Αλλά στο ξαναλέω και οι 3 αυτές είναι απίστευτες εταιρίες. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rock_day Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 για την TASCAM FW-1804 ποια είναι η γνώμη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Και αυτή πολύ καλή αν και δεν νομίζω όμως να στέκεται το ίδιο καλά απέναντι σε motu rme και focusrite. Α ο Flea είχε την FW-1884, που είναι η 1804 αλλά και με ένα "τεράστιο" controller και μπορεί να σου πει και ο ίδιος απόψεις. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rock_day Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 ρώτησα μερικούς που είχαν motu και είχαν πολλά προβλήματα. άκουσα σε ένα στούντιο την tascam και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. και τελικά την πήρα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Με την μοτου προβλήματα; Σαν ποια; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
michelangel Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Γενικά, αν επιλέξεις Firewire κάρτα, βεβαιώσου ότι θα είναι συμβατή με το σύστημά σου (PC), διότι πχ κάποιες "απαιτούν" το chipset της PCI/Firewire κάρτας σου να είναι της Texas Instruments. Τρόποι να βεβαιωθείς ότι δε θα έχεις πρόβλημα είναι α) να ρωτήσεις την αντιπροσωπία β) email στην εταιρεία (ελπίζοντας ότι θα απαντήσουν), γ) έρευνα στο Internet (forums) για το συνδυασμό του motherboard (ή της PCI/Firewire) και της υποψήφιας κάρτας σου. Έχω ακούσει / διαβάσει ότι οι RME Firewire είναι πιθανότερο να μην παρουσιάσουν προβλήματα συμβατότητας. www.myspace.com/michalismusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση