parasantalos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω κατάστημα μουσικών οργάνων που να πουλάει ανεξάρτητα χορδές (όχι σε σετ) ηλεκτρικής κιθάρας ,γιατί μου κόβεται συνέχεια μία συγκεκριμένη χορδή (e)...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 οπου και να πας θα βρεις.. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 και ψάξε να βρεις τι φταίει και σου κόβεται η e ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 και ψάξε να βρεις τι φταίει και σου κόβεται η e Κυρίως αυτό. :wink: (Εκτός αν κόβεται ύστερα από 2 μήνες κοπάνημα. :lol: :lol: :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 εγώ με 9αρες και δεν την σπάω ούτε στους 6 μήνες με πολύύύ κοπάνημα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 εγώ με 9αρες και δεν την σπάω ούτε στους 6 μήνες με πολύύύ κοπάνημα Μην τις αλλάζεις νωρίτερα από 12 μήνες είναι ΚΑΙ γρουσουζιά ΚΑΙ αντιοικολογικό. (Εκτός κι αν τις ανακυκλώνεις: Χωριστά το ατσάλι, χωριστά το μπρούτζινο βαρελάκι) Επίσης δεν αλλάζουμε χορδές στη χάση του φεγγαριού. :wink: Πέραν της πλάκας...έχω την εντύπωση ότι έχει ανέβει πολύ η αξιοπιστία των χορδών τα τελευταία χρόνια. Βασικά έχω κάμποσα χρόνια να κόψω χορδή...κάποτε άλλαζα χορδές με την ευκαιρία που κοβόταν κάποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 και εγώ αυτό θέλω να κάνω αλλά δεν κόβονται :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Μετά απο μία εβδομάδα παίξιμο ρε παιδιά είναι ήδη για πέταμα.....εμένα μου ακούγονται "πεθαμένες".Οντως δε σπάνε όπως παλιά,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν βελτιώθηκαν οι χορδές ή το παίξιμό μας.....εσύ Johnnie άλλαζε τις όταν .......βγάλουν μανιτάρια ...... :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Μετά απο μία εβδομάδα παίξιμο ρε παιδιά είναι ήδη για πέταμα.....εμένα μου ακούγονται "πεθαμένες". Εγώ τις καταστρέφω σε 2 μέρες το πολύ... :roll: :( :( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Στην ακουστική πεθαίνουν στη βδομάδα... Ιδρώνουν πάρα πολύ τα χέρια μου γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση