dimicupo Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Παιδιά' date=' η συναισθησία είναι πάθηση. Από την ίδια σελίδα: [i']Η συναισθησία συναντάται συχνά ως σύμπτωμα του Αυτισμού, αλλά όχι αποκλειστικά.[/i] Θα έλεγα "διαφοροποιημένο νευρολογικό χαρακτηριστικό". Δεν νομίζω ότι αυτό από μόνο του την κατατάσσει στις παθολογίες. :wink: Παρεπιπτόντως δεν θα ήθελα να είχα. Ούτε εγώ.....ούτε με σφαίρες....και ξυστά να το νοιώσεις παύει να είναι αστείο... :? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Χαρίλαε και εγώ στο 2-5% ανήκω. Τελικά είμαι όντως ψυχανώμαλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Χαρίλαε και εγώ στο 2-5% ανήκω. Τελικά είμαι όντως ψυχανώμαλος. Δεν είναι ολοφάνερο ότι "κικι" ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα που λέμε? Πως γίνεται το 95-98% να αποκαλεί "κικι" αυτό το άλλο το απαίσιο? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 εγω πάντως ειμαι φυσιολογικός... και λεει πως δεν είναι μονο πάθηση το κείμενο... learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Τελικά μια χαρά πρέπει να 'μαστε εμείς, μάλλον οι άλλοι είναι οι ... ανώμαλοι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 που ειναι αυτο το τεστ ρε παιδια? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 που ειναι αυτο το τεστ ρε παιδια? Στη διεύθυνση που δίνεται στο πρώτο post έχει ένα μικρό τεστ με αυτή την εικόνα Ζητάει να πεις ποιο από τα 2 είναι το "μπούμπα" και ποιό το "κικι" 98% των ατόμων "βαφτίζουν" ως κικι και ως μπούμπα τα σχήματα ανάποδα από ότι ο kwstas κι εγώ :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 οκ thnx harilatron.νορμάλ λεει οτι είμαι...το οτι το εψαχνα από χτες όμως,που με κατατασσει? :oops: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Μάλλον είσαι ο αντι-elavd. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Πως γινεται αυτο?Αφου εχουμε και οι 2 tonelavd. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση