The_Rover Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1 θα ηθέλα να έχω κ γώ learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 ναι καλη φαση και να μαθεις να το ελεγχεις ας πουμε και να καταλαβαινεις ακριβως μελωδιες και νοτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 θα έφτιαχνα μουσική σε σχέση με χρώματα... απερίγραπτο learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 γαματο...και θα ηταν και ποιο ευκολο αφου τα χρωματα τα συνδιαζεις πιο ευκολα απο οτι τις νοτες...αλλα φαντασου για τον καθε ηχο που ακους να βλεπεις αλλιως τα χρωματα θα τρελαθεις σε καποια φαση...μαλλον ομως γιαυτο γραψανε τετοια μουσικη τα "πρεζονια" ναρκωτικα=συναισθησια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 βασικα νομίζω πως εχει ο devin townshed και adam jones learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 γαματο...και θα ηταν και ποιο ευκολο αφου τα χρωματα τα συνδιαζεις πιο ευκολα απο οτι τις νοτες...αλλα φαντασου για τον καθε ηχο που ακους να βλεπεις αλλιως τα χρωματα θα τρελαθεις σε καποια φαση...μαλλον ομως γιαυτο γραψανε τετοια μουσικη τα "πρεζονια" ναρκωτικα=συναισθησια ώρα να αρχίσουμε τις καταχρίσεις!!! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 ναι ναι drugs για ολους(πλακα κανω μν με περασετε και για μαστουρη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Το κάνατε το τέστ ? (αυτό με το "Μπούμπα" και το "Κίκι") Ειπα την αντίθετη απάντηση από το 95-98% των ανθρώπων, και νομίζω ότι έχω εξίσου καλή εξήγηση γιατί έκανα αυτή την επιλογή. Από 'δω μέσα, μόνο εγώ πάω ανάποδα? :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Παιδιά, η συναισθησία είναι πάθηση. Από την ίδια σελίδα: Η συναισθησία συναντάται συχνά ως σύμπτωμα του Αυτισμού, αλλά όχι αποκλειστικά. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Παιδιά' date=' η συναισθησία είναι πάθηση. Από την ίδια σελίδα: [i']Η συναισθησία συναντάται συχνά ως σύμπτωμα του Αυτισμού, αλλά όχι αποκλειστικά.[/i] Θα έλεγα "διαφοροποιημένο νευρολογικό χαρακτηριστικό". Δεν νομίζω ότι αυτό από μόνο του την κατατάσσει στις παθολογίες. :wink: Παρεπιπτόντως δεν θα ήθελα να είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση