fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 κοίταξε δεν συζηταμε από Ελλάδα....τον βρήκα από Αγγλία γύρω στα 900¤ με έξοδα μεταφοράς.....αλλά το θέμα ποιο είναι.... επιμενω να σε ρωταω γιατί στη Crate έχω μία συμπάθεια καθώς πάντα μου άρεσε ο ήχος της... και ο practice ενισχυτής στο σπίτι είναι Crate (GT15, πολύ καλός πραγματικά, και στο καθαρό και στο βρώμικο) δεν με έχει ''προδωσει'' ποτέ οπότε για αυτό ρώτησα για έναν λαμπάτο της Crate....εγώ για ενισχυτή ψάχνω, ναι...... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 εντωμεταξυ μου κανει τρομερη εντυπωση (για το ΄΄μετριας ποιότητας΄΄) διότι όπου και να εμπαινα στο Ιντερνετ (μπήκα σε 5-6 site οπωσδήποτε) τον σχολιάζαν σαν πολύ καλό μηχάνημα. ειδικά με celestion 30's έλεγαν ο ήχος στα καθαρα πλησιάζει Fender....κάποιοι άλλοι στάθηκαν στην αλλαγή των πίσω λαμπών, οι οποίες έλεγαν πως δεν είναι πολύ καλές...τεςπα.....σε ευχαριστώ anyway για τις συμβουλές σου.... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δες αυτά τα link http://www.guitarplayer.com/story.asp?storyCode=4394 http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar+Amp/product/Crate/BV120HB/10/1 αν δεν τα έχεις δει.Εγώ με αυτά που διάβασα θα ψηνόμουνα.Αλλά αν δεν τον ακούσεις εσύ ο ίδιος ότι και να σου πούμε δεν θα είναι 100% αξιόπιστο :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Μην σου κανει και πολυ εντυπωση. Σε πολλα site εχω διαβασει και εγω διαφορα κουφα οπως οτι ο Diezel vh4 ειναι μαπα. lol Να σου πω την αληθεια για 900 δεν ειναι κακος αλλα με τα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις κατι πολυ καλυτερο (κατα την γνωμη μου παντα) οπως ο ENGL Fireball με τον οποιο δεν εχεις χασουρα πληρωνοντας εξτρα λεφτα οπως με τα αμερικανικα προιοντα αφου ειναι γερμανος, και παιρνεις πραγματι αυτο που πληρωνεις και τιποτα λιγοτερο. Εχει βεβαια κανα κατοσταρι παραπανω αλλα ειναι κλασεις ανωτερος απο τον βουντου. Για κλιπς μπες rocksolidamps.com Για οτιδηποτε αλλο ρωτα μας [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Παντως και εγω ειχα διαβασει για τον δικο μου ενισχυτη οτι εχει καθαρα φεντερ αλλα καμια σχεση οταν τον δοκιμασα-αγορασα, ασε που με ενδιεφερε μονο το lead καναλι του που αντιθετως ειναι απιστευτο. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 καλά είσαι θεός!!! thanx για το Link thanx για όλα!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δεν ξερω αν σε προβληματιζει αυτο αλλα ο Fireball ειναι λιγοτερα βατ και δεν εχει ξεχωριστο eq. Οχι οτι θα εχει διαφορα σε ενταση απο τα 100 βατ του βουντου (θα εχει πολυ μικρη διαφορα) αλλα ισως να πρεπει να παιζεις συνεχως με το eq καθε φορα που αλλαζεις καναλι αν δεν βρεις μια σταθερη ρυθμιση που να σου αρεσει σε ολα τα καναλια. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 νομίζω ότι δεν ειναι μεγαλο πρόβλημα αυτό έτσι δεν είναι...thanx anyway ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δικο σου θεμα καθαρα αυτο με τον ισοσταθμιστη. Εμενα θα με πειραζε αν δεν ειχα ξεχωριστα eq αλλα θα τα θυσιαζα ,αν χρειαζοταν, για να εχω ποιοτηκοτερο ηχο. Παντως καλο θα ηταν να τσεκαρεις στο θωμα και για αλλους ενισχυτες σε αυτα τα λεφτα. Και παντα να δοκιμαζεις τους ενισχυτες που σε ενδιαφερουν για να μην παρεις γουρουνι στο σακι. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 αυτο ειναι σωστο....ουτως ή άλλως από τον crate δεν ξεκολλαω πριν τον δοκιμασω....σιγουρα εχω ψαξει Thomann απλά με crate ασχολιόμουνα τους οποίους δεν έχει αυτός....εκεί με ενδιεφεραν κατι Marshall που εχει.... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση