whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Αυτόν θα τον έπαιρνα στη μπάντα μου για rythm quitar. Lead o Chuck Berry!!! Τέλεια ρε παιδιά αλλά τι είναι αυτό το playback-συνοδεία πράγμα, που το βλέπεις στους ''βιρτουόζους'' και στις τραγουδιάρες? Ο blug παρουσιάζει τον εαυτό του οι τους ενισχυτές από πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Ο blug παρουσιάζει τον εαυτό του οι τους ενισχυτές από πίσω? το νέο του χτένισμα προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 μαγκες ευχαριστω!(παλη καλα που υπαρχουν λιγοι εδω μεσα που μαθαινουν κατι σε εμας τους "μικρους"!!!! ) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 παρεμπίπτοντος ο ενισχυτής του είναι αποκάλυψη. full λάμπα με ενσωματωμένα effects :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Πολύ καλός και ο Thomas Blug, αλλά ο Verheyen έχει κάτι άλλο που με τρελαίνει στο παίξιμο του: τα σόλο με μεγάλα διαστήματα (intervals) στη φρασεολογία του. Πάνω σε αυτή την τεχνοτροπία έχει βασίσει και το εκπαιδευτικό του video ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 γουστα ειναι αυτα :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 white εμένα δεν με τρελαίνει ο ήχος...αλλα δεν είναι και άσχημος...βασικά ο θεός κιθαρίστας του jamiroquai παίζει με το ίδιο κεφάλι...και έχει πιο μεστό ήχο... γούστα είναι και αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Αυτα τα βιντεακια σε χαλαρωνουν απιστευτα, μπραβο παιδια! [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Να δωσω ενα εναλλακτικο τιτλο? "Μπαμπαααα θελω και γω να σκιζω στα τρεμολα την strat μου, και να μην ξεκουρδιζεται καθολου..." :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση