elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 ή αλλίως Τζίμη...Πανούση! Ντοκουμέντο: ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 θεός απλά! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 συνφωνάωω!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ακουγα χρονια για αυτη την επιστολη του ΓΙΓΑΝΤΑ και δεν την ειχα δει ποτε μου..... ΑΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ ο Τζιμακος,απλα ΘΕΟΣ!! :lol: :lol: Ηλια εισαι θησαυρος!!!!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Έχω ακούσει από έγκυρες αρβύλες, ότι ο Elavd δεν είναι άνθρωπος, αλλά κάποια υπερεξελιγμένη μορφή A.I. από την google, που στόχο έχει να εισβάλλει σε foroums και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα μέλη τους, με απώτερο σκοπό την οικονομική καταξίωση της μαμάς εταιρίας! Ε δεν εξηγείται αλλιώς βρε αδερφάκι μου αυτό το "κακό" "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Έχω ακούσει από έγκυρες αρβύλες' date=' ότι ο Elavd δεν είναι άνθρωπος, αλλά κάποια υπερεξελιγμένη μορφή A.I. από την google, που στόχο έχει να εισβάλλει σε foroums και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα μέλη τους, με απώτερο σκοπό την οικονομική καταξίωση της μαμάς εταιρίας! Ε δεν εξηγείται αλλιώς βρε αδερφάκι μου αυτό το "κακό"[/quote'] Όχι τα πράγματα είναι πιο απλά... Ο πατέρας μου ήταν εκείνη την εποχή o διευθυντής προσωπικού της Τράπεζας, στον οποίο έστειλε την επιστολή ο Πανούσης ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πλάκα κάνω εννοείται!!!! 8) Όποιος θέλει σε μεγαλύτερη και email-ίσιμη μορφή το ντοκουμέντο ας το πάρει από εδώ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Εξήγησέ μου κάτι..... Πως στον κόρακα το κάνεις; Δεν με πείθεις εμένα εύκολα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Πως στον κόρακα το κάνεις; Ποιο? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Ποτε δεν συμπαθησα τον Πανούση αλλα η επιστολή αξίζει.....Καλά ο elavd πλεόν θα πρεπει να πάρει τιτλό "investigations expert".... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Πως στον κόρακα το κάνεις; Ποιο? Το όλο θέμα με το ψάξιμο "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση