pastelius Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Wishbone Ash-Argus Ειδος-Epic / Prog. rock Nα απο που επηρρεαστηκαν ολα τα epic συγκροτηματα... A hundred years in the sunshine ,hasn't tought me all there is to know... feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ventrue Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Kenny Burrel - Midnight Blue (blue note recs) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fotis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 v/a seduction 3 album από καλλιτέχνες και γκρούπς είναι πάρα πολλά αλλά θα πω έναν όμορφο δίσκο που έχω λατρέψει... carbon based lifeforms - hydroponic garden ultimae, 2003 ambient electronica Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
judas1992 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Artist: Judas Priest Album: Painkiller Gerne: Heavy Metal Ε αμα δεν εχετε ακουσει κι αυτο και περιμενετε να ακουσετε απο εμενα λεπτομεριες για τους Metal Gods... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Band : Fates WarningAlbum : A Pleasant Shade Of Gray Genre : Progressive' date=' as it should sound like... :wink: [/quote'] + lim1/x για x-->0. Αυτός ο δίσκος είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Δεν υπάρχουν λόγια!!! Σίγουρα ένα από τα 10 καλύτερα metal albums που έχω ακούσει στη ζωή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Band: Tori Amos Title: "Little Earthquakes" και "Scarlet's Walk" Genre: Έλα ντε, πώς το λες αυτό τώρα; Δύο αριστουργηματικές δουλειές από την Tori. Ίσως λίγο υπερβολική και πομπώδης σε κάποια σημεία της, αλλά το σύνολο είναι πάντα καταπληκτικό, είτε με ένα σκέτο πιάνο, είτε με ηλεκτρονική στο background είτε με κιθάρες και ορχήστρα. Highlights από τους δύο δίσκους: "Winter", "Girl", "China", "Me And A Gun" από το πρώτο και "A Sorta Fairytale", "Wednesday", "Strange", "Gold Dust" από το δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Band: Spock's Beard Title: "The Light" Genre: Prog Rock Κατά τη γνώμη μου το ντεμπούτο των Spock's Beard είναι ίσως ο καλύτερος prog δίσκος των 90s. Υπερβολική δήλωση ίσως, και πολλοί θα σπεύσουν να απαντήσουν ότι οι επόμενοι δίσκοι του group είναι πολύ πολύ καλύτερη - διαδεδομένη άποψη :) Εγώ επιμένω στο "The Lights"!!! Ουσιαστικά το cd αποτελείται από 4 κομμάτια, το ομόνυμο συν τα "Go The Way You Go", "The Water" και "On The Edge". Εξαιρώντας το "On The Edge" που δε μου έκανε ποτέ ιδιαίτερη εντύπωση και μάλλον ως filler το βλέπω (είναι και μικρό άλλωστε :lol:) τα υπόλοιπα τρία δίνουν μαθήματα εξέλιξης ενός κομματιού είτε με θέματα που χτίζονται το ένα πάνω στο άλλο ("The Light") είτε με θέματα που σε εκπλήσουν με τις εναλλαγές τους ("The Water"). Θα το βρείτε εύκολα νομίζω, σε επανέκδοση ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση