animae Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Εγώ μπορεί να είμαι maidenικός αλλά μου έμαθαν να σέβομαι κάποιες στοιχειώδεις (τουλάχιστον) αξίες.....¶λλωστε ποιοι εφηύραν τον όρο thrash metal;;;Έτσι λοιπόν κάποια μεγαθήρια τα σεβόμαστε νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων... Προλαβαίνεις πριν κλείσουν τα δισκάδικα....Τρέχα! Oσο υπαρχουν οι Slayer, δεν με απασχολει ποιος *εφηυρε* το thrash, αλλα ποιος το παιξε καλυτερα :wink: . Αυτοι και οι Haunted να υπηρχαν και δεν θα χρειαζοταν τιποτα αλλο. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Παιδια,χαλαρα!Αλλο το thrash των Slayer και The Haunted και αλλο των Metallica και π.χ. death Angels.trash ολα,αλλα διαφορετικα...Τωρα ποιοι το ξεκινησανε,πολλοι λενε και οι Venom... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Οι Venom ξεκίνησαν όλο το ακραίο μεταλ και όχι μόνο το θρας :wink: Κώστα θα τους τιμήσω αυτούς που λες και θα δω. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 καλά κρασά άκου Haunted σα δε ντρεπόμαστε λέω γω αλλά τι να περιμένεις απ τον forensick :lol: ρε ακούστε κλασικά πράγματα να γουστάρετε Acid Reign Agent Steel Autopsy Dark Angel Death Angel Demonoid Destruction Dismember DRI Exhorder Exhumed Flotsam And Jetsam Forbidden Helstar Hirax Living Death S.O.D. M.O.D. Municipal Waste Napalm Death Overkill Obituary Onslaught Nuclear Assault Necrodeath Pestilence Possessed Razor Repulsion Rumble Militia Sabbat Sacred Reich Sarcofago Suicidal Tendencies Tankard Testament Vio-Lence ωχ κάποιος το παράχεσε ok sorry πωρώθηκα άντε αρκετή επιμόρφωση έπεσε σήμερα :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 καλά κρασά άκου Haunted σα δε ντρεπόμαστε λέω γωαλλά τι να περιμένεις απ τον forensick :lol: ρε ακούστε κλασικά πράγματα να γουστάρετε Autopsy Dark Angel Death Angel Dismember DRI Exhorder Exhumed Helstar Hirax Living Death S.O.D. M.O.D. Municipal Waste Napalm Death Overkill Onslaught Nuclear Assault Necrodeath Pestilence Possessed Razor Repulsion Rumble Militia Sabbat Sarcofago Suicidal Tendencies Tankard Testament Vio-Lence ωχ κάποιος το παράχεσε ok sorry πωρώθηκα άντε αρκετή επιμόρφωση έπεσε σήμερα :lol: EEEEEE. Τhrash ειπαμε! :lol: :P Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Εγώ θα βάλω 2. Ένα καινούργιο (2006) και ένα παλιό. Band: Kayo Dot Album: Dowsing Anemone With Copper Tongue (2006) Genre: Progressive Rock/Metal Band: Locanda Delle Fate Album: Forse Le Lucciole Non Si Amano Piu Genre: Italic Symphonic Prog Όποιος δεν το έχει ακούσει, απλά χάνει... Τώρα το που θα το βρείτε... είναι άλλο θέμα. :wink: :D Αυτά από εμένα. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Κώστα θα τους τιμήσω αυτούς που λες και θα δω. Αν κολλήσεις κάπου στείλε πμ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι ντε............ :wink: Πάντως τη μουσική των metallica πρωτοονόμασαν ως thrash metal......Μπορεί να μην είχε τη βαρβατίλα και την αγριότητα του κλασικού 80's thrash αλλά έτσι έχει το πράμα....Στην κορυφή για μένα είναι Testament, Agent Steel, Anthrax, Destruction, Sodom Όσο για τους the haunted είναι πολύ μεταγενέστεροι οπότε δεν στέκει να μιλάμε γι 'αυτούς.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Αν κολλήσεις κάπου στείλε πμ. Ουωχ αυτοί είναι: http://www.myspace.com/agalloch Το not unlike the waves τα 'σπασε! Θα τους τιμήσω! Αν είναι έτσι και τα υπόλοιπα θα ξανασχοληθώ έπειτα από 3 χρόνια (τόσα δεν πέρασαν από την κυκλοφορία salvation των funeral mist; ). "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 kwstas79 ισπανική είναι η μπανάνα ? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση