Προς το περιεχόμενο

Μα ποσο αρρωστοι ειναι αυτοι οι αμερικανοι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Θέλετε να κάνουμε μία πλάκα?

Να πάρω π.χ. τηλέφωνο ένα κανάλι και να πω ότι "στο ιντερνέτ"* κυκλοφορούν video με φαντάρους που εξευτελίζουν το κύρος των ενόπλων δυνάμεων και -μια και δεν γίνεται τίποτα αυτό τον καιρό- θα αρχίσουν τα ρεπορτάζ. :lol: :lol: :lol:

Θα βλέπουμε για κάμποσες μέρες τους διάφορους γραφικούς να σχολιάζουν στα παράθυρα και θα γελάμε. Τι λέτε?

* ΟΚ, θα είμαι συγκεκριμένος στην "καταγγελία" μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που σκεφτομαι ειναι πως αν διακρινει κανεις το νουμερο του οπλου και βαλει κατω ημερομηνιες κλπ κλπ, ψαχνοντας μπορει και να βρει το παλικαρι που το ανεβασε, και κριμα ειναι να βρει τον μπελα του το κακομοιρο το φανταρο :lol:

• Moderator
Αυτο που σκεφτομαι ειναι πως αν διακρινει κανεις το νουμερο του οπλου και βαλει κατω ημερομηνιες κλπ κλπ' date=' ψαχνοντας μπορει και να βρει το παλικαρι που το ανεβασε, και κριμα ειναι να βρει τον μπελα του το κακομοιρο το φανταρο :lol:[/quote']

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν. :wink:

EDIT: Θα είχα πάρει ήδη τηλέφωνο διαφορετικά... :lol: :lol: :lol: :lol:

EDIT2: Αν και δεν τους έχω ικανούς να βγάλουν άκρη. Μόνο κανένας "καλοθελητής" από εκείνα τα φασιστοειδή που κυκλοφορούν στο youtube αν ασχοληθεί......

Eν τω μεταξύ δε μου επιτρεπει να γράψω σχόλιο....Δεν ξέρω γιατί...ενώ είμαι μέλος
μπορεί να το έχει επιλέξει ο uploader tou video να μην βάζουν άλλα σχόλια :wink:

EDIT2: Αν και δεν τους έχω ικανούς να βγάλουν άκρη. Μόνο κανένας "καλοθελητής" από εκείνα τα φασιστοειδή που κυκλοφορούν στο youtube αν ασχοληθεί......

Δηλαδη πιστευεις πως τυποι σαν τον Ευαγγελατο δεν θα κινουσαν γη και ουρανο για να τον βρουν?Ιδιαιτερα τωρα σε μια νεκρη τηλεοπτικη περιοδο? Μεχρι και η Νικολουλη θα τον ψαξει :roll:

Σαν να βλεπω κυβερνητικο εκπροσωπο να κανει δηλωσεις για το ζητημα :lol: :lol: :lol:

• Moderator

Δηλαδη πιστευεις πως τυποι σαν τον Ευαγγελατο δεν θα κινουσαν γη και ουρανο για να τον βρουν?Ιδιαιτερα τωρα σε μια νεκρη τηλεοπτικη περιοδο? Μεχρι και η Νικολουλη θα τον ψαξει :roll:

Σαν να βλεπω κυβερνητικο εκπροσωπο να κανει δηλωσεις για το ζητημα :lol: :lol: :lol:

Καλά...βασικά δεν αναφερόμουν σε αυτό το video που ο κακομοίρης δείχνει το μπιστόλι του. :lol: Έτσι κι αλλιώς δεν θα "έπαιζε" πολύ στα κανάλια.

Αναφέρομαι κυρίως στα άλλα που βρίσκεις από τους ίδιους χρήστες όπου κάνουν χαβαλέ, που κάνουν ότι πηδιούνται στα σκηνάκια κλπ.

Αμφιβάλλεις ότι μπορεί να γίνει #1 αντικείμενο τηλε-συζήτησης αυτό το πράγμα?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι αλλα θα την πληρώσουν οι φαντάροι ως συνήθως. Απαγορεύονται κινητά, φωτογραφικές μηχανές, λαπτοπ, αναπτήρες, φακοί, γυαλιά πολιτικά σώβρακα κτλ. Οσοι έχουν πάει ξέρουν..

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

• Moderator
ναι αλλα θα την πληρώσουν οι φαντάροι ως συνήθως. Απαγορεύονται κινητά' date=' φωτογραφικές μηχανές, λαπτοπ, αναπτήρες, φακοί, γυαλιά πολιτικά σώβρακα κτλ. Οσοι έχουν πάει ξέρουν..[/quote']

Καλα, όλα αυτά έτσι κι αλλιώς απαγορεύονται.

Αλλά καθώς έχεις πάει θα ξέρεις ότι όλες αυτές οι σπασμωδικές εξάρσεις νομιμότητας και σχολαστικής εφαρμογής του κανονισμού, ερχονται απότομα, διαρκούν μία μέρα, και μετά φθίνουν όσπου εξαφανίζονται με μία σταθερά χρόνου που κυμαίνεται από 2 εως 10 μέρες (αντιστρόφως ανάλογα με το βαθμό ψαροσύνης του διοικητή). :lol:

Πάντως να ξέρετε, αν αρχίσουν τα κανάλια να το συζητάνε, ΔΕΝ θα είμαι εγώ αυτός που θα τους έχει "ενημερώσει". :lol: :lol: :lol:

Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, ολο και κατι θα δωσουν τα καναλια για τετοια ειδηση...Χμμμ....

Αι στο διαολο τα κωλοπαιδα που ντροπιαζουν και ατιμωνουν τον ενδοξο ελληνικο στρατο!!! Στην πυρα :twisted: :twisted: :twisted:

G.A.S βλεπεται :lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου