whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Τη πεταλιερα τη πουλαω στο φιλο μου τον White Noise επειδη ο αγαπημενος του κιθαριστας ειναι ο Hammet(:P) . :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Να τος ο τρελος ο antouan...... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Τη πεταλιερα τη πουλαω στο φιλο μου τον White Noise επειδη ο αγαπημενος του κιθαριστας ειναι ο Hammet(:P) . ετσι ετσι! :lol: 8) seth εχεις Pm! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Προς "Seth": Τέρμα οι προσωπικές επιθέσεις μέσα στο forum. Δεν θα το επαναλάβω σε κανέναν. Σεβαστείτε τους κανονισμούς. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Νύχτωσε νύχτα νύχτωσε και σκέπασε με Νύχτωσε νύχτα νύχτωσε και παρηγόρησε με Μαργαριταρένια φεγγαρόλουστη--> Ο πιο όμορφος καψούρικος στίχος που μπορώ να σκεφτώ... Κι επειδή εγώ πάω για ύπνο τώρα, ενώ κάποιοι ξυπνούν... Ξημερώνουνε 8) πάντα όμορφες μέρες Μα περνάνε σα σφαίρες Έχω ρίξει το βάρος στο να βρω το φωτάκι Που ανάβει όταν σκέφτομαι κάτι (τσοπάναrave-με τα χέρια στις τσέπες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Κι επειδή εγώ πάω για ύπνο τώρα' date=' ενώ κάποιοι ξυπνούν... Ξημερώνουνε 8) πάντα όμορφες μέρες Μα περνάνε σα σφαίρες Έχω ρίξει το βάρος στο να βρω το φωτάκι Που ανάβει όταν σκέφτομαι κάτι (τσοπάναrave-με τα χέρια στις τσέπες)[/quote'] Χαχαχχαχαχαχαχχα αυτά είναιιιιιιιιιιιι Θέλω να πιάσω μιά δουλειά ποιά πόρτα να χτυπήσω? θα κ.......σεις μια ποδιά να ρθώ να την φιλήσω? Από πιό παλιά φάση των Τσοπαναρέων στο Μίλα ρε! Αυτοί έπρεπε να χαν πάει Γιουροβίζιον, θά χαμε καθαρίσει! :lol: ¶σε που τους πάω με χίλια, από την αρχή! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Καλα επαθα zhmiaaaaa.... Αποψε θα ερθω να σε δω και ας μη μπορω να θυμηθω το δρομο που θα ακολουθησω παλι κοντα σου να γυρισω αποψε ειναι ο ουρανος απο το φεγγαρι φωτεινοοος ... ... ... Θαα σεε αααγγιιιιξω παμ παμ τουραμ τουραμ παμ παμ τουραμ παμ τουραμ ραμ ραμ τουραμ ραμ τουραμ ραμ ραμ παμ τουραμ παμ ραμ παμ παμ τουραμ ραμ του του του ραμ ραμ παμ τουραμ... (Εδω το κομματι γινεται progressive)... Αυτα ειναι τραγουδια! Με προσφορα! Α ρε αθανατε ΧΧΧ θα μεινεις στην Ιστορια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Seth, αυτό που κάνεις είναι τρολλαρισιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Seth Με το μυθικό αριθμό των 35 ποστ που έχεις, δεν δικαιούσαι να αναρωτιέσαι για το αν θα τιμήσουμε τους κανόνες του φόρουμ ή αν θα επιλέξουμε να σε στενοχωρήσουμε. Με άλλα λόγια, εισηγούμαι δημοσίως τη διαγραφή σου, αφού έχεις και το τσαγανό να αγνοείς την προειδοποίηση του yameth. @Προς όλους αυτούς που σκοπεύουν να συνεχίσουν σε αυτό το στυλάκι: Η μουσική προσφορά των μελών είναι διαφορετικό πράγμα άπό την προσφορά τους στο φόρουμ. Διαφορετικά θα ζητούσαμε από τον καθένα να υποβάλλει δείγμα της μουσικής του εργασίας ΠΡΙΝ εγγραφεί εδώ. Τιμούμε τις μουσικές προσπάθειες όλων ανεξαιρέτως : όποιος θέλει να γίνει μουσικοκριτικός και (επωνύμως) να λέει τη γνώμη του για τέτοια θέματα, ας στείλει βιογραφικό στο περιοδικό Ήχος και Hi-Fi. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 @Προς όλους αυτούς που σκοπεύουν να συνεχίσουν σε αυτό το στυλάκι: Η μουσική προσφορά των μελών είναι διαφορετικό πράγμα άπό την προσφορά τους στο φόρουμ. Διαφορετικά θα ζητούσαμε από τον καθένα να υποβάλλει δείγμα της μουσικής του εργασίας ΠΡΙΝ εγγραφεί εδώ. Τιμούμε τις μουσικές προσπάθειες όλων ανεξαιρέτως : όποιος θέλει να γίνει μουσικοκριτικός και (επωνύμως) να λέει τη γνώμη του για τέτοια θέματα' date=' ας στείλει βιογραφικό στο περιοδικό Ήχος και Hi-Fi.[/quote'] Κι όποιος είναι πράκτορας των άλλων να αποχωρίσει αθόρυβα... γιατί θα τον ανακαλύψουμε... :twisted: Εγώ Wow! είμαι τεσσερα χρονάκια εδώ αλλά σαν watcher, απλά επειδή δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με την pstn μου. Seth... Είσαι πράκτορας 8O της αιγυπτιακής εχθρότητας κατά του ελληνικού εντέχνου? Αν ναι, σε προειδοποιούμε για τελευταία φορα......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις