Προς το περιεχόμενο

Η επιστολη του Πανου...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψεύτικα χαμογελάκια; Αν θες μας εξηγείς καλύτερα τί θες να πεις μ'αυτό; Μιλάς για θάρρος άποψης αλλά κατηγορείς χαλαρά και αόριστα συμφορίτες σου.

Ξέρεις πολύ καλά τι είναι τα ψεύτικα χαμογελάκια. Είναι αυτά εδώ:

:lol: :D :) κτλ

Όλοι τα χρησιμοποιούν είτε στην ΄λένε' είτε όχι. Ξέφυγε το θέμα όμως πάλι κ είναι κρίμα να το συνεχίσουμε με προσωπικές συζητήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 348
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Oooookkkkk.......τώρα τόπιασα... :wink:

Να πώ τη μαύρη αλήθεια εγω εδώ και κάτι χρόνια έχω εφεύρει ενα ρητό για την περίπτωση,και να που κι εγώ δεν το εφαρμόζω.... :oops:

Εχω πεί λοιπόν ότι για καταξιωμένους καλλιτέχνες,έχω δικαίωμα να λέω

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,αλλά όχι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ....τώρα ξέρω,άν μου πείς και τι σημαίνει καλλιτέχνης και ειδικά καταξιωμένος,εντάξει,εκεί θα κάνουμε ένα θρέντ ατελείωτο που και άκρη δεν θα βγεί...

Συμφωνώ πάντως απόλυτα ότι εαν στο συγκεκριμένο υπήρχε επαγγελματίας με παρουσία στο χώρο,καλά θα ήταν να έλεγε επωνύμως τις θέσεις του.

Υ.Γ. Η απάντηση μου αφορούσε στον Τάκη απλά δεν έκανα παράθεση.Σόρρυ

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

παιδιά υπάρχει και το chat για παραπάνω κουβέντα, πιστεύεται οτι στα 256 post που έχουν γραφτεί εδω μέσα, είναι οι απόψεις μας, είναι σχολια για την επιστολή του κ. Πάνου Κατσιμίχα

ας είμαστε όσο είναι δυνατόν πιο "εντός θέματος" για να είναι και εύκολα προσβάσιμες οι πληροφορίες ενός καινούργιου αναγνώστη ή επισκέπτη.

άραγε πόσες απόψεις, συζήτησεις και λογοδιάρεια είχαμε o καθένας μας :lol:

λοιπόν:

superfunk 29

forensick 23

fatalk 24

eyeprotoc 17

whitenoise 11

sympether 10

hariliatron 8

zithon 7

tag 7

haryy 7

kwstas79 7

sergei 7

wasted sun 7

john 6

marathon 6

lsega 5

mechng93 5

blue 5

takis 5

rope 4

jasemeist 4

tthawth 4

brain 3

boukaw7 3

frounbulx 3

seth 3

db48 3

dimicupo 3

zestair 2

nemo 2

hindmost 2

apostolis 2

losthigway 2

evris 2

chenbeast 2

pastelius 2

electrikwiz 2

snare 1

bluespower1

elavd 1

federiaris 1

antouan_z 1

gangster 1

yameth 1

theopas 1

zeros 1

nikoskor 1

deadmind 1

alpatman 1

mesimeriar 1

fight4 1

alchemist 1

nikos0937 1

stanley 1

:lol: 8)

*εγινε επεξεργασία για ανακαταταξεις :lol:

Συμφωνώ πάντως απόλυτα ότι εαν στο συγκεκριμένο υπήρχε επαγγελματίας με παρουσία στο χώρο' date='καλά θα ήταν να έλεγε επωνύμως τις θέσεις του. [/quote']

ιδιαιτερα αν ειναι απαξιωτικα τα σχολια..εγω για τετοια μιλαω..τα καλα οκ τα λες και δεν τρεχει τιποτα... :wink:

Ψεύτικα χαμογελάκια; Αν θες μας εξηγείς καλύτερα τί θες να πεις μ'αυτό; Μιλάς για θάρρος άποψης αλλά κατηγορείς χαλαρά και αόριστα συμφορίτες σου.

Ξέρεις πολύ καλά τι είναι τα ψεύτικα χαμογελάκια. Είναι αυτά εδώ:

:lol: :D :) κτλ

Όλοι τα χρησιμοποιούν είτε στην ΄λένε' είτε όχι. Ξέφυγε το θέμα όμως πάλι κ είναι κρίμα να το συνεχίσουμε με προσωπικές συζητήσεις.

Τώρα που το εξήγησες κατάλαβα τι εννοείς.

¶μα θεωρείς ότι κάποιος ξεφεύγει απ'τα όρια απέναντί σου κάνεις ένα pm στο Yameth ή ακόμα και pm στον ίδιο να του εξηγήσεις ότι δεν εκτιμάς την συμπεριφορά του απένταντί σου.

Εγώ προσωπικά αγνοώ τους "ελαφρούς είρωνες" και όπως είπα κρίνονται από το σύνολο των ποστς τους.

Το θέμα όντως ξέφυγε πάλι και ναι είναι κρίμα να το συνεχίσουμε με προσωπικές συζητήσεις αλλά θα έπρεπε να το σκεφτείς αυτό πριν γράψεις το σχόλιό σου για το θέμα του Seth.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

BRAIN, αν και συμφωνω με αυτα που ειπες, το θεμα "ζηταγε" απο μονο του να γινει chat, απο την αποψη οτι επερνε πολυ συζητηση.Δεν ηταν "εχω το ταδε προβλημα, βοηθεια", που πρεπει να εισαι λακωνικος και να βοηθησεις χωρις να καταληγει αλλου το θεμα. Ειναι αλλης φυσεως. Θα επρεπε να ειναι στο "περι ανεμων.." εν τελει.

Επισης θα μπορουσαν τα ποστ που γινονται σε "περι ανεμων..." να μην μετρανε στο συνολικο του καθε μελους.

Κill the wise one!

BRAIN' date=' αν και συμφωνω με αυτα που ειπες, το θεμα "ζηταγε" απο μονο του να γινει chat, απο την αποψη οτι επερνε πολυ συζητηση.Δεν ηταν "εχω το ταδε προβλημα, βοηθεια", που πρεπει να εισαι λακωνικος και να βοηθησεις χωρις να καταληγει αλλου το θεμα. Ειναι αλλης φυσεως. Θα επρεπε να ειναι στο "περι ανεμων.." εν τελει.

Επισης θα μπορουσαν τα ποστ που γινονται σε "περι ανεμων..." να μην μετρανε στο συνολικο του καθε μελους.[/quote']

ναι όντως, η κάθε πίπα που πετάμε στο περί ανέμων δεν πρέπει να μας δίνει πόντους για αστεράκια...

Βass is a state of mind...

Κλειδώστε το ρε παιδιά...Ή μεταφέρετέ το στο "Περι ανεμων και υδάτων"....

Ναι, κάτι από τα δύο θα γίνει, αλλά στην πορεία έχει προκύψει ένα σημαντικό θέμα. Μέχρι σήμερα, όποιος ήθελε τη γνώμη του φόρουμ για τις μουσικές του προσπάθειες, έμπαινε μέσα και έλεγε "παιδιά, τα κομάτια μου είναι εκεί, ακούστε τα και πείτε μου". Τότε - και μόνο τότε - μας έδινε το δικαίωμα να κριτικάρουμε τη δουλειά του.

Χάρη στον Seth και όσους τον έχουν μυήσει σε αυτή τη λογική, τώρα έχουμε ειρωνείες και γελάκια για τη μουσική κάποιου που δεν ζήτησε ποτέ τη κριτική του φόρουμ. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα του noiz και (κατά τη γνώμη μου) είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Βλέπετε, μπορεί οι πιο πολλοί από εμάς να είμαστε χομπίστες και να μην μας ενδιαφέρει άμεσα, αλλά υπάρχουν και κάμποσοι που είναι επαγγελματίες του χώρου, είτε σαν μουσικοί, είτε σαν παραγωγοί, είτε σαν ηχολήπτες κλπ κλπ. Εγώ έχω υπ' όψιν μου αρκετούς τέτοιους (σίγουρα περισσότερους απ' όσους έχει ο Seth) και παρότι δεν μου αρέσει η δουλειά πολλών από αυτών, δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους εκθέτω σε ένα φόρουμ όπου λειτουργούν με διαφορετική ιδιότητα.

Κάτι τέτοιο είναι ανάρμοστο και άτιμο - ειδικά όταν κάποιος αξιοποιεί πληροφορίες που του έχουν παρασχεθεί στα πλαίσια ιδιωτικής συναναστροφής. Για παράδειγμα, εγώ μπορεί στο σπίτι μου να έχω ένα αυτιστικό αδελφάκι και κανένας σας να μην το ξέρει. Κάποια στιγμή, καλώ κάποιον από εσάς στο σπίτι μου, επειδή είμαστε (π.χ.) γείτονες, ή για να του δώσω κάτι ή να μου δώσει κάτι. Επειδή τον κάλεσα στο σπίτι μου, είδε και το αυτιστικό αδελφάκι μου οπότε τι ; Του δίνει αυτό το δικαίωμα να μου κάνει πλάκα για τα γονίδια της οικογένειάς μου μέσα από ένα φόρουμ στο οποίο συμμετέχω χωρίς ΠΟΤΕ να το έχω απασχολήσει με τα οικογενειακά μου προβλήματα;

Όχι κύριοι, δεν του το δίνει. Τώρα αν κάποιος έμπαινε στο φόρουμ με λογάκια του στυλ "είμαι ο μεγαλύτερος συνθέτης της τελευταίας εικοσαετίας" ΕΝΩ παράλληλα μας έκρυβε την ταυτότητά του ΚΑΙ κάποιος από εμάς ανακάλυπτε ποιος είναι ΚΑΙ αποδεικνυόταν ότι είναι παπάρας ΤΟΤΕ ας τον ξεφτιλίζαμε.

Όταν όμως τίποτε από αυτά δε συμβαίνει, τότε η επίθεση είναι αδικαιολόγητη και προσωπική και θα τύχει της ανάλογης μεταχείρισης.

Φαντάζομαι ότι κανείς από εσάς δεν θα ήθελε να αισθάνεται ότι βρίσκεται ανάμεσα σε πιθανούς σφαιτεριστές της εμπιστοσύνης του - τι διάολο, εδώ λέγατε να οργανωθούν και κοινά live. Στο περσινό live είδαμε ο ένας τη φάτσα του άλλου, για φαντάσου λοιπόν την υπόλοιπη χρονιά να κοροϊδεύαμε αυτούς που δεν μας άρεσε η φάτσα τους την οποία είδαμε ΕΠΕΙΔΗ εκείνοι νόμιζαν ότι βρίσκονται ανάμεσα σε φίλους;

Αυτό είναι το θέμα.

Mea Culpa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου