Προς το περιεχόμενο

Η επιστολη του Πανου...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Seth Με άλλα λόγια' date=' εισηγούμαι δημοσίως τη διαγραφή σου, αφού έχεις και το τσαγανό να αγνοείς την προειδοποίηση του yameth.

[/quote']

+10000000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 348
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ωραια η vintage σκουπα :lol:

η αυτο να γινει λοιπον η να φυγουν οσοι δεν τους αρεσει το κλιμα. :wink:

Η να μην φυγει κανεις και να υπαρχει μια συμπνοια και ετσι ολοι να εχουμε την βοηθεια που χρειαζομαστε.

Κill the wise one!

Δεν θα φύγει κανείς...

Μια χαρά είναι ο Seth. Χρειάζεται το forum κάτι τέτοια παλικάρια γιατί έχουν το θάρρος της άποψης τους κ δεν κρύβονται πίσω από ψεύτικα 'χαμογελάκια'.

Αν δεν γουστάρει ο ίδιος θα φύγει οικειοθελώς.

SAVE SETH!

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά σίγουρα κάτι δεν κατάλαβα,ειδικά αυτό με τη μουσική προσφορά που έλεγε ο eye.Εννοείτε ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να κρίνει (έστω και μαλακισμένα-σωστά όμως κατα τη γνώμη του)επώνυμους μουσικούς τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει δισκογραφική παρουσία ??? Είναι έτσι ή είμαι πολυυυυυυ κουρασμένος ???

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Δεν θα φύγει κανείς...

Τί πάει να πει αυτό; Αποφασίζουμε και διατάσσουμε; Τον τελικό λόγο ως γνωστόν τον έχει ο Yameth για κάθε θέμα.

Μια χαρά είναι ο Seth. Χρειάζεται το forum κάτι τέτοια παλικάρια γιατί έχουν το θάρρος της άποψης τους κ δεν κρύβονται πίσω από ψεύτικα 'χαμογελάκια'.

Το θάρρος της άποψης δεν δίνει το δικαίωμα να μην σέβεσαι τον άλλον και να τον χλευάζεις. Στο κάτω κάτω η διάθεση του καθενός στο φόρουμ φαίνεται πολύ εύκολα με ένα απλό search για τα ποστ του και μπορεί ο καθένας να κρίνει μόνος του για τον εαυτό του.

Ψεύτικα χαμογελάκια; Αν θες μας εξηγείς καλύτερα τί θες να πεις μ'αυτό; Μιλάς για θάρρος άποψης αλλά κατηγορείς χαλαρά και αόριστα συμφορουμίτες σου χωρίς να είσαι συγκεκριμένος.

Αν δεν γουστάρει ο ίδιος θα φύγει οικειοθελώς.

SAVE SETH!

Στο χέρι του είναι να κάνει ότι θέλει μέσα στα πλαίσια λειτουργίας του νοιζ.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Moderator

@Δημήτρη, μάλλον είσαι κουρασμένος. Εγώ το εξέλαβα εντελώς ανάποδα και σήμερα νοιώθω ξεκούραστος. :lol: :lol:

@Jasemeister, +1.

@db548, ο Seth μπορεί να μην κρύβεται πίσω από χαμογελάκια, αλλά κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του ψευδωνύμου "seth". Μήπως είναι παλικάρι του πληκτρολογίου? Δεν νομίζω ότι ως "seth" ως db548 ή ως harilatron θέλει και πολλά @@ για να βγείς και να πεις οτιδήποτε για οποιονδήποτε.

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά σίγουρα κάτι δεν κατάλαβα' date='ειδικά αυτό με τη μουσική προσφορά που έλεγε ο eye.Εννοείτε ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να κρίνει (έστω και μαλακισμένα-σωστά όμως κατα τη γνώμη του)επώνυμους μουσικούς τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει δισκογραφική παρουσία ??? Είναι έτσι ή είμαι πολυυυυυυ κουρασμένος ???[/quote']

ολοι μπορουμε να κρινουμε..ΑΛΛΑ!δεν μπορουμε να κρινουμε ολοι το ιδιο..με ποια λογικη το λεω αυτο...εγω που ειμαι ενας απλος ακροατης μπορω να λεω οτι γουσταρω...ενας οποιοσδηποτε επαγγελματιας μουσικος απο εδω μεσα ο οποιος εχει κανει και αυτος καποια δισκογραφικη..δουλεια και εχει παρουσιασει το υλικο του παραεξω ειναι στην ιδια μοιρα με τον..πχ τωρα τον κατσιμιχα...

ετσι αυτος δυστυχως ή ευτυχως κρινεται και με βαση την δουλεια που εχει βγαλει παραεξω και οχι οπως πχ εγω που ειμαι ενας απλος ακροατης...

ετσι απο την στιγμη που καποιος επαγγελματιας μουσικος απο εδω μεσα(δεν ξερω ποιοι ειναι και ποιοι εχουν ποσταρει),εχει θαψει επωνυμα τον κατσιμιχα και τον καθε κατσιμιχα,πρεπει να γραψει κατω απο το ποστ του ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ να θαψει και αυτος επωνυμα και οχι πισω απο ενα ψευδωνυμο!

ολοι οι αλλοι,το απλο κοινο και ακροατες λεμε και κανουμε οτι γουσταρουμε.. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου