theonik Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2007 Ναι παίδες τα VL-X5 έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 o θωμάς για τα tascam vlx5 λέει: Availability of this item: item is sold out να πηδήξω τώρα από το παράθυρο ή θα μου πει κάποιος αν μπορώ να τα βρω και από κάπου αλλού?? https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Εμ τότε ρίξτε ένα αυτί και στα tapco s5 και s6 που πάνε πακέτο και με το μπασάκι και φτιάχνουν 1 πολύ καλό σύνολο. Όταν τα δοκίμασα μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. ¶ντε να δούμε και τον διάδοχα της τασκαμ, τι θα λέει! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 ¶ποψή μου (και όχι μόνο δικιά μου) ότι τα m-audio bx 8 είναι χειρότερα από τα bx 5! +1 Βασικά το BX5 είναι πολύ καλό monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Εγώ εχω διαβασει πολύ καλά λόγια σε περιοδικά (future music και διαφορα αλλα του χώρου) για καποια ψιλο entrylevel tannoy... Τα ξερετε? Νομιζω ειναι αυτά εδώ... http://www.thomann.de/gr/tannoy_reveal_aktiv_5a_2.htm Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 μπορείς να βρεις τα τάσκαμ και εδώ αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από το δελφίνι κ δε ξέρω τι παίζει. ο θωμάς δεν έχει γιατί θα βγει καινούργιο μοντέλο ή γιατί του τελείωσαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 έχει σταματήσει η παραγωγή τους εδώ και κάμποσο καιρό "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 o θωμάς για τα tascam vlx5 λέει: Availability of this item: item is sold out να πηδήξω τώρα από το παράθυρο ή θα μου πει κάποιος αν μπορώ να τα βρω και από κάπου αλλού?? Υπάρχουν στο MusicStore. Έχω αγοράσει απο αυτούς 2 φορές χωρίς προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 o θωμάς για τα tascam vlx5 λέει: Availability of this item: item is sold out να πηδήξω τώρα από το παράθυρο ή θα μου πει κάποιος αν μπορώ να τα βρω και από κάπου αλλού?? Υπάρχουν στο MusicStore. Έχω αγοράσει απο αυτούς 2 φορές χωρίς προβλήματα. nickel, με σώζεις! με τι κάρτα παρείγειλες? μήπως ξέρεις αν δέχονται alpha bank visa electron? https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Με Visa ψώνισα, δεν ξέρω αν η Visa Electron έχει διαφορά. Ψάξε λίγο το site, αν δεν το διευκρινίζει στείλε mail στο τμήμα για Ελλάδα: [email protected] (φαντάζομαι και σε greeklish, υπάρχει και Έλληνας εκεί, Spyridon Mavridis) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση