Costas_SD Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 σκεπτομουνα να αγορασω καποια μονιτορ σαν τα tascam vlx5 ? (ετσι λεγονται?) ή καποια φτηνοτερα της m-audio για το pc με καρτα emu 0404.Αν μπορουσε να με κατατοπισει κανεις διοτι ειμαι λιγο ασχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 τα m-audio πολλοί τα εμίσησαν, τα taskam ουδείς! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2007 ετσι ε?τα tascam τα εχω ακουσει καλα ειναι ,τα m-audio δεν εχει τυχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Τσέκαρε τα m-audio bx 8 www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 ¶ποψή μου (και όχι μόνο δικιά μου) ότι τα m-audio bx 8 είναι χειρότερα από τα bx 5! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5 :D Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 ¶ποψή μου (και όχι μόνο δικιά μου) ότι τα m-audio bx 8 είναι χειρότερα από τα bx 5! ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theonik Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Είχα ακούσει και τα m-audio και τα tascam στην Ελίνα πριν επιλέξω. Πιστεύω ότι η διαφορά τους είναι τεράστια... Τα tascam είναι ένα εξαιρετικά ισορροπημένο ηχείο για τα χρήματα του ενώ τα m-audio έχουν ένα "κενό" στις μεσαίες...Και ειδικά τα BX-8 είναι ένα πολύ-ηχείο με υπερβολικά πομπώδη ήχο. Κακή περίπτωση monitor δηλαδή. Είμαι λοιπόν πανευτυχής που εδώ και 1 μήνα περίπου τα αυτιά μου ακούνε μουσική και τις μίξεις μου από τα tascam...! ΥΓ: Παλιά άκουγα μόνο από ακουστικά (stanton 1000 αξίας~75 ευρώ) και εδώ και ένα μήνα τα είχα εντελώς "ξεχάσει"... Τα έβαλα λοιπόν μετά από τόσο καιρό ξανά χθες και νόμιζα ότι άκουγα από ακουστικά των 20 ευρώ...Μάλλον τα αυτιά μου συνήθισαν την "αλήθεια" των tascam...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2007 theoniki, ποια tascam έχεις; www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2007 τα vlx5 έχει Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση