rock_day Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Tι γνώμη έχετε για τους ενισχυτές carvin? και ποια σειρά είναι καλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Tι γνώμη έχετε για τους ενισχυτές carvin? και ποια σειρά είναι καλή? τερμα 'ξεροι' ενισχυτες.ομορφο γκαζι για metaλ κλπ...οχι fοcused καπου η legacy αξιζουν και τα καινουρια v1(an δεν κανω λαθος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για για ενισχυτές πολύ καλά κοστολογημένους, ειδικά για τα αμερικάνικα δεδομένα... Ακόμα και οι λίγοι που τους φέρνουν στην Ευρώπη πάντως έχουν λογικές τιμές, πολύ πιό συμφέρουσες από μοντέλα ανάλογου "κυβισμού" των πιο παραδοσιακών δυνάμεων του χώρου... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Τον V3 εχω ακουσει και μαλλον ριχνει στ'αυτια πολλων αλλων κεφαλων στα λεφτα αυτα. Τα sola του δεν μου τρελαναν γιατι ειναι πολυ ξερος και δεν βγαζει τα γλιτσοσκασιματα της πενας τοσο αλλα εχει ωραιο sustain. γενικα ειναι ωραιος ενισχυτης και με αρκετο χρησημοποιησιμο γκαζι(χωρις να μπουκωνει) [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bill2 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Οι πιο καλοι ενισχυτες της carvin ειναι ο legacy και ο belair.Εχω τον legacy ο οποιος ειναι απο τους πιο καλους ενισχυτες που εχω παιξει, ειναι κατι μεταξυ carvin x100b kai bogner xtc.O v3 δεν μου αρεσε τοσο, τον βρηκα πολυ ξηρο και μεταλλαδικο-καφρικο αλλα με αρκετα καλα καθαρα.Γενικα πιστευω οτι η carvin εχει εκπληκτικα προιοντα σε λογικες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τους combo: vintage στα 520 ευρω nomad στα 730 ευρω bel air στα 810 ευρω(2 x 12) πολυ καλες τιμες για τα τοσο καλα σχολια που εχουν ακουστει! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rock_day Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 θα προσπαθήσω να πάω μέσα στην Βδομάδα να τους ακούσω ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση