wasted Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2007 Ποτέ μου δε μπόρεσα να παίξω μπάσο με πένα... :) Έχω την εντύπωση ότι παίζω κιθάρα, ξεχνιέμαι με ντρίλιες, κάτω τάστα κλπ ... :lol: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2007 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8326&highlight=levin Νομίζω ότι ένα προηγούμενο πost μου θα σας λύσει τις απορίες περί χρήσης ή μη πένας. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2007 ειναι ESP δεν έχει manual :DΕχω P' date=' J μαγνητες ....[/quote'] Bεβαίως και έχει φίλε μου!!! www.espguitars.com Πάτα αριστερά "support" και πάνω λέει "owners manual". Eκεί μπορείς να το κατεβάσεις... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση