johnnyk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 έχετε να προτείνετε κάποιο καλό synth που να έχει πολύ καλό bass? το synth θα το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για μπάσο,οπότε μπορεί να είναι mono. πάω αναγκαστικά σε analogue? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 MOOG LITTLE PHATTY. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 MOOG LITTLE PHATTY. $1475.00 in US dollars ???? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 ευχαριστώ για την απάντηση. θα προτιμούσα κάτι σε rack και κάτι πιο φτηνό. 600-700 ευρώ max. δεν είναι ανάγκη να είναι καινούργιο,και μεταχειρισμένο μπορώ να φέρω απο Αγγλία. απλά να έχει πολύ καλό bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 1370 euro στην Ελλαδα... Για τι ειδος μουσικης το θελεις ; Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 ξέρω,δεν ήμουν και πολύ σαφής. κάνω techno,synthpop κλπ έχω τρία πολύ καλά VA ,τα waldorf q, xt και το novation supernova2 μέχρι πριν απο λιγο καιρό χρησιμοποιούσα το waldorf pulse για μπάσο αλλά επειδή παρέδωσε το πνεύμα ,ψάχνω για κάτι εξίσου καλό ,αν όχι καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Dave Smith Desktop Evolver, γυρω στα 440 απο Ελλαδα. Ειχα ενα και το πουλησα πριν 3 μηνες. Ειναι real analog.Μπες στο site να ακουσεις δειγματα. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Novation Bass Station Keyboard Version :To Moog του λαού χωρίς υπερβολές. Αλλιώς αν δεν υπάρχει θέμα χρημάτων Studio Electronics SE 1 το οποίο ....... και δέρνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
interconnected Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 roland sh 1000 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Λοιπόν, θα σου φανεί περίεργο, αλλά: Alesis Micron. 400 ευρώ καινούργιο από θωμά, με 3 οκτάβες keyboard, 8 φωνές και άπειρα φίλτρα με τρελό όγκο. Φαντάσου ότι μόλις το πήρα, σταμάτησα να χρησιμοποιώ το waldorf Q για μπάσα. Επίσης με 400-500 ευρώ βρίσκεις το virus A... αλλά δεν έχει τον όγκο του micron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση