blue Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Μου εστειλαν ενα απο αυτα τα χαριτωμενα mail με αχρηστες γνωσεις και αναμεσα σε αυτες ανεφερε οτι το κουάκ της πάπιας δεν εχει αντιλαλο!Μου φανηκε ιδιαιτερα παραλογο,γιατι κατι τετοιο (συμφωνα με οσα εχω καταλαβει) θα σημαινε οτι ενας ηχος μπορει να εχει φυσικό echo KAI αναλογικά με την ποιότητα του.Ευτυχώς το εψαξα παραπανω και βρηκα την απαντηση εδώ Εμενα μου φανηκε ενδιαφερον :? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Koυάξ κουάξ! κουάάάάάξ...κουάαξκουάάάξ-κουάάάάξ...κουάάάάξ... :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 γαβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Mε τις κότες τι γίνεται???????????? :P σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Μεγάλη ιστορία οι κότες Έχουν Flanger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Μεγάλη ιστορία οι κότες Έχουν Flanger :D :D :D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Μου εστειλαν ενα απο αυτα τα χαριτωμενα mail με αχρηστες γνωσεις και αναμεσα σε αυτες ανεφερε οτι το κουάκ της πάπιας δεν εχει αντιλαλο!Μου φανηκε ιδιαιτερα παραλογο' date='γιατι κατι τετοιο (συμφωνα με οσα έχω καταλάβει) θα σημαινε οτι ενας ηχος μπορει να εχει φυσικό echo KAI αναλογικά με την ποιότητα του.Ευτυχώς το εψαξα παραπανω και βρηκα την απάντηση εδώ εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρων :? το ότι κάθισες και έψαξες αυτό το θέμα δεν σε προβληματίζει? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Aυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εκανες ορθογραφικo λαθος σε copy-paste και φαινεται σαν να το εκανα εγω :lol: εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρων :? Εμενα μου φανηκε ενδιαφερον :? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 BAN!!!! ΑΜΕΣΩΣ!!!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 εντάξει ρε φιλαράκι χικ ήπιαμε κάτι παραπάνω μη βαράς νοαούμ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση