panos_chem85 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 εγώ παρήγγειλα προχτές το podxt live από εκεί...σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αύριο θα πρέπει να είναι εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 τώρα βλέπω στο tracking service της ups ότι η εκτιμώμενη παράδοση είναι την Δευτέρα...άρα πάμε στις 6 μέρες από τις 48 ώρες που λένε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Kalhspera endiaferomai na agorasw thn Ibanez Jem 7v wh kai tha ithela na kanw merikes erwthseis a) h timh ths sto playback europe einai kata poly fthinoterh apo aythn sto thomann kai sta ypoloipa gnwsta sites ( exei 1867 euros sto playback enw sto thomann.de exei 2300 euros nomizw). Kala....gia ellinika magazia den to syzhtaw..telws pantwn.....to gegonos ths toso xamhlhs timhs mou proksenei merikes upopsies...mhpws oi sygkekrimenes kithares tou playback europe einai immitations apo korea?????, mhpws exoun kapoio ikro ellatwmataki? mhpws h magnites pou forane den einai oi manisioi alla tipota allo paremferes? Se periptwh pou kati apo ta parapanw shmbainei, th ayparxei problhma epistrofhs tou organou sthn playback europe? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 1. Καλωσήλθες. 2. Γράφουμε Ελληνικά, όχι greeklish. 3. Θέμα απομίμησης δεν υπάρχει. Το playback είναι πολύ γνωστό μαγαζί, δεν είναι κινέζος πωλητής στο ebay. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Εντελώς πληροφοριακά και ο Mesa Boogie που λιβανίζω εγώ κάνει περι τα 600 ευρόπουλα πιο κάτω στο πλέιμπακ! ;) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Παιδιά μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να δώσω το δικό μου confermation για το playback-europe.com...... Τόσο για την γρήγορη εξυπηρέτηση όσο και για τις τιμές του.... @janick: Έχεις μεγάλο δίκιο και αυτό το έχω δει σε πάρα πολλά προϊόντα τους....Υπάρχει αυτή η διαφορά της τάξεως των 500-600 ευρώ σε αρκετά εκθέματα-προϊόντα τους.... 8) Διόλου ευκαταφρόνητο αγαπητοί συνφορουμίτες... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Γιατί όμως αυτή η διαφορά τιμής;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Γιατί όμως αυτή η διαφορά τιμής;; Μεγάαααλη ιστορία φίλτατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?topic=11684.msg152903#msg152903 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση