Προς το περιεχόμενο

αγορα απο guitare.playback-europe.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τώρα βλέπω στο tracking service της ups ότι η εκτιμώμενη παράδοση είναι την Δευτέρα...άρα πάμε στις 6 μέρες από τις 48 ώρες που λένε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 10 μήνες αργότερα...

Kalhspera

endiaferomai na agorasw thn Ibanez Jem 7v wh kai tha ithela na kanw merikes erwthseis

a) h timh ths sto playback europe einai kata poly fthinoterh apo aythn sto thomann kai sta ypoloipa gnwsta sites ( exei 1867 euros sto playback enw sto thomann.de exei 2300 euros nomizw). Kala....gia ellinika magazia den to syzhtaw..telws pantwn.....to gegonos ths toso xamhlhs timhs mou proksenei merikes upopsies...mhpws oi sygkekrimenes kithares tou playback europe einai immitations apo korea?????, mhpws exoun kapoio ikro ellatwmataki? mhpws h magnites pou forane den einai oi manisioi alla tipota allo paremferes?

Se periptwh pou kati apo ta parapanw shmbainei, th ayparxei problhma epistrofhs tou organou sthn playback europe?

thanks

1. Καλωσήλθες.

2. Γράφουμε Ελληνικά, όχι greeklish.

3. Θέμα απομίμησης δεν υπάρχει. Το playback είναι πολύ γνωστό μαγαζί, δεν είναι κινέζος πωλητής στο ebay. ;D ;D

Εντελώς πληροφοριακά και ο Mesa Boogie που λιβανίζω εγώ κάνει περι τα 600 ευρόπουλα πιο κάτω στο πλέιμπακ! ;)

You are wrong f**ked and overatted...

Παιδιά μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να δώσω το δικό μου confermation για το playback-europe.com......

Τόσο για την γρήγορη εξυπηρέτηση όσο και για τις τιμές του....

@janick: Έχεις μεγάλο δίκιο και αυτό το έχω δει σε πάρα πολλά προϊόντα τους....Υπάρχει αυτή η διαφορά της τάξεως των 500-600 ευρώ σε αρκετά εκθέματα-προϊόντα τους.... 8)

Διόλου ευκαταφρόνητο αγαπητοί συνφορουμίτες... 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου