keyslord Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Χεχε!!Και το ελεγα απο μεσα μου...Κατι μου εφταιγε... σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Όλα τα λεφτά είναι που μπαίνει στο τέλος η μάνα του στο δωμάτιο και του κάνει παρατήρηση. :lol: :lol: :lol: Τα πέρασε και ο Bruce αυτά όταν ήταν μικρός. -Βρούτεεεεεεεε! Μην τσιρίζειιιιιιιιις. :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Eν τω μεταξύ χρησιμοποιεί μια περίεργη (και αν μην τι άλλο ενδιαφέρουσα) τεχνική σλαπ....που θα έλεγα ότι γουστάρω πολύ και μάλλον θα την υιοθετήσω..... ποιος wooten και πίπες μου λέτε για σλαπ.....Το παλικάρι είναι χλμ μακριά.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Όλα τα λεφτά είναι που μπαίνει στο τέλος η μάνα του στο δωμάτιο και του κάνει παρατήρηση. :lol: :lol: :lol: Τα πέρασε και ο Bruce αυτά όταν ήταν μικρός. -Βρούτεεεεεεεε! Μην τσιρίζειιιιιιιιις. :lol: :lol: νόμιζα ότι ήταν η αδερφή του..... :roll: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 ..νόμιζα ότι ήταν η αδερφή του..... :roll: Γνωρίζεστε με το παλικάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 φιου............... καλα εκανα και σταματησα να ακουω maiden..... παει το παιδακι το πειραξε...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 στο ρεφραιν (κάπου στο 0:21) χάνει μια μι.... Κατ 'άλλα παρατάω το μπάσο..... ΔΕΝ ΠΙΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ... ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην τα ξαναλέμε ρε παναγιώτημτα esp μπάσσα δεν κάνουν για καυσόξυλα.Ούτε για αυτό δεν κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 ..νόμιζα ότι ήταν η αδερφή του..... :roll: Γνωρίζεστε με το παλικάρι? πρέπει να ήμασταν μαζί στο ωδείο με το παιδί..... αλλά και πάλι είναι πολύ μικρή για μητέρα του.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 στο ρεφραιν (κάπου στο 0:21) χάνει μια μι.... Κατ 'άλλα παρατάω το μπάσο..... ΔΕΝ ΠΙΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ... ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην τα ξαναλέμε ρε παναγιώτημτα esp μπάσσα δεν κάνουν για καυσόξυλα.Ούτε για αυτό δεν κάνουν ltd παρακαλώ... :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 τελικά έμαθες τι είναι το ltd?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση