panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Tα ξέρετε τα παιδιά από το πατρίδα ονόματι Memorain?? Όχι; Κακώς... Πάρτε λοιπόν μια δόση ελληνικού thrash... Το TV War είναι το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους της εκπομπής του Χάκου Περβανίδη TV War και μπορεί κάποιοι από σας να το ξέρετε...Πολύ καλό βίντεο και φυσικά τραγούδι....Είναι ορχηστρικό...Επίσης η μπάντα έχει στις τάξεις της τον εξαιρετικό drummer Nick Menza (πολλοί θα τον ξέρετε από τους Megadeth). Tσεκάρετε λοιπόν το βιντεάκι...Σπέρνει.... Το site της μπάντας για περαιτέρω πληροφορίες είναι το παρακάτω.... www.memorain.com Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Πω Πω ρε φίλε ο Menza χώνει αλύπητα λέμε!!! Ωραίο κομμάτι κ το σόλο είναι γαμάτο. Ποιος το παίζει όμως; Ξέρω οτι στο δίσκο συμμετέχει ο Waters. Υ.Γ: Η Fender τι δουλειά έχει μέσα σ'αυτή τη μουσική κόλαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 το σόλο το παίζει ο waters Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 δεν ξέρω που πήγαινε η μπηχτή (ελπίζω να μην ηταν μπηχτη) σου για την Fender αλλά υπενθυμίζω: EXODUS εποχής Bonded παίζουν με Fender CORONER παίζει με Fender ο θεός!! τι άλλο θέλεις; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Πολύ εκνευριστικό να ακούς να παίζουν σόλο και να μην το βλέπεις κύριε σκηνοθέτα!! Μια χαρά είναι και μπράβο στα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rattlehead Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Πολύ καλοί, έχω και το cd άκι τους χεχε :D url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Παντως στα τυμπανα ΧΑΛΙΑ ηχος. Λες και ακουγα cubase ηταν. Οι μποτες ΥΠΕΡτριγγαρισμενες. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rattlehead Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Γιατί ρε σύ, εμένα ειδικά τα τύμπανα με άρεσαν πολύ.. Απλά φαίνεται να είναι ένα κλικ πιο δυνατά από ότι χρειάζεται.. (ε εντάξει ο Menza παίζει :P ) url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 δεν ξέρω που πήγαινε η μπηχτή (ελπίζω να μην ηταν μπηχτη) σου για την Fender αλλά υπενθυμίζω: EXODUS εποχής Bonded παίζουν με Fender CORONER παίζει με Fender ο θεός!! τι άλλο θέλεις; Just kidding man... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
judas1992 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Εχουν βγαλει και αλλα δυο CD αν θυμαμε καλα... παντος σπερνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση