Προς το περιεχόμενο

Ηχος σαν το "Μοναξια μου ολα"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις!Θα ψαξω αυτα που λετε και θα δω...Αρκετες μερες τωρα παλευω να βρω καποιον καλο ηχο με διαφορα free synths και samplers(π.χ. mda epiano,DS 404,CM 101,CM SESSION,Lazy Snake) αλλα και πιο επαγγελματικων προιοντων(π.χ. του Absynth 3) και δεν εχω βρει τιποτα καλο...Ισως με το Absynth 3 να μπορουσα αλλα ειναι ενα χαος!Οσο για sampling ξερω καποια πραγματα αλλα στην δικια μου περιπτωση δεν θελω να διασκευασω το κομματι αλλα να το βαλω σ'ενα κομματι μου(εννοειτε πως θα τον αλλαξω και λιγο...).Δεν μπορω δηλ. να κανω sampling με τις συγχορδιες που ακουγονται στην αρχη του "Μοναξια μου ολα",χρειαζομαι samples τις νοτες μια-μια! Επισης αν εχετε υποψην καναν ηχο που να εινα αυτο που λεμε "Aahs" ή "χορωδια"-chorus πειτε μου.Οπως κι να χει ευχαριστω.

Οσο για τους Πυξ Λαξ ουτε εμενα με τρελενουν αλλα εχουν γραψει μερικες ομορφες μελωδιες(ανεξαρτητα το οτι χρησιμοποιουν απλα ακορντα που για μενα δεν εχει σημασια...).Δεν περιμενα αυτο το post μου να γινει για να ασχοληθουμε με τους Πυξ Λαξ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστοοοος!!Μπραβο στον superfunk με το χιουμορ του χαλαρωνει λιγο την κατασταση.Εγω με τον χατζημιχαλη ενοουσα τον χατζηγιαννη.

σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις.

Φιλε Isega οφειλω να ζητησω μια συγνωμη γιατι εγω διαβασα Χατζηγιαννη και οχι Χατζιδακη στο post σου και σε πηρα μονοτερμα ο μλκ.Και παλι συγνωμη.

Εφοσον βαζεις τους πυξ λαξ και τον χατζημιχαλη στο ιδιο καζανι με τους ΑCDC λυπαμαι...Τοτε εχεις δικιο τι να πω!ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ οπως λεει και το ασμα.Ενα κομματι για να θεωρηθει κομματι πρεπει να εχει κατι που να σε τραβαει' date='να σε ελκυσει,οχι να σε ξενερωνει που η εγχωρια μουσικη βγαζει σκουπιδια.Ρε φιλε ποσο κρατανε τα κομματια του χατχημιχαλη(4 μηνες) και ποτε θα σταματησεις να ακους ACDC(ποτε)?Αν ειναι ποτε δυνατον!!!![/quote']

Oχι, σε καμια περιπτωση δεν τους βαζω στο ιδιο καζανι, απλα και με 4 ακορντα μπορεις να βγαλεις διαμαντια. Το τι ποιοτητα τελικα εχουν οι πυξ-μπλιαξ(εχουν βγαλει και πολλα ομορφα τραγουδια παντως), δεν ειναι θεμα "ακορντων" αλλα της μουσικης αυτης καθεαυτης. Thats my point. :wink:

Κill the wise one!

Φιλε guitara μπορεις να βρεις αυτο το pad που εχει στην αρχη στους πυξ λαξ και στο analog modelling synth του nuendo,το a1.Aν εχεις το nuendo ψαξ'το λιγο.

Αυτο ειπα εμμεσα κι εγω.Αλλα οι ACDC με 4 ακκορντα και 3 μη σου πω βγαλανε διαμαντια!Οι πυξ λαξ κατα την γνωμη μου με 4 ακορντα βγαλανε 2-3 ημιπολυτιμους λιθους και αυτο ηταν ολο.

Δεκτή η συγνώμη και ασχετα με την πλάκα σε ορισμένα σημεία έχεις δίκιο. Τωρα για το λάθος που έκανες κατα την αναγνωση δεν τρέχει και τίποτα .... απλά ρίξαμε και λίγο πλάκα για να ευθυμήσουμε Οκ

Ευχαριστω για την κατανοηση Isega!Ναι ριξαμε πολυ γελιο.Βρε τον χατζημιχαλη... :roll: :roll: :roll: :roll:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου