jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 να και η απάντηση μου και σε Oldschool έκδοση Slaughter - Not Dead Yet ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 τωρα τι τραγουδι να πουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Slaughter λέγεται το τραγούδι?? Αν ναι, slaughter of the soul - At The Gates αν πάλι όχι,άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 να και η απάντηση μου και σε Oldschool έκδοση Slaughter - Not Dead Yet slaughter ειναι το γκρουπ, καμμενοι θρασαδες του 80 αν δεν καμω λαθος-νιεχ-νιεχ-νιεχ :P ! she loves me not - faith no more (αντε, ολο εγω θα σας ξελασπωνω??:lol::lol::lol:) Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 you give love a bad name - atreyu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 love at first fright-murderdolls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 να και η απάντηση μου και σε Oldschool έκδοση Slaughter - Not Dead Yet slaughter ειναι το γκρουπ' date=' καμμενοι θρασαδες του 80 αν δεν καμω λαθος-νιεχ-νιεχ-νιεχ :P ! she loves me not - faith no more (αντε, ολο εγω θα σας ξελασπωνω??:lol::lol::lol:)[/quote'] δεν είναι καμένοι αλλά κατά τ άλλα μέσα έπεσες Love Me Forever - Motorhead ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 foreever free-W.A.S.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Forever Young - Tyketto ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2007 Nothing Is Forever - Caliban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση