panagiotis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στα σκερτσάκια; αυτό που σλαπάρει ένα μπασο... :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Παναή, τζιγκλάκι πρέπει να είναι. Στα credits αναφέρει κάποιον Τάσο Τσιμπουκίδη. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 ποιον? πως τον είπες? :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 :lol::lol: χαχαχα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Παναή' date=' τζιγκλάκι πρέπει να είναι. Στα credits αναφέρει κάποιον Τάσο Τσιμπουκίδη.[/quote']ok thanks man.. Πάντως δεν είναι ΓΑΜΑΤΟ; :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 ήξερα εναν τύπο που τον έλαγαν καπότα στο επίθετο learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 φίλος του Τσιμπουκίδη θα είναι :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Παναή' date=' τζιγκλάκι πρέπει να είναι. Στα credits αναφέρει κάποιον Τάσο Τσιμπουκίδη.[/quote']ok thanks man.. Πάντως δεν είναι ΓΑΜΑΤΟ; :D Καλό είναι! Εγώ βέβαια τη βρίσκω πιο πολύ εκεί που κάνει τάπινγκ ο κιθαρίστας... :wink: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση