fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 μμμμ με πρόλαβες....έχει δίκιο ο nemo... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δλδ ψάξατε στο site και δεν βρήκατε κοτζαμ thread 4 σελίδων με προτεινόμενη βιβλιογραφία; Μάλλον δεν ψάξατε καλά. Yameth αν είναι κάντο sticky για να το βλέπουν, αλλά και να συμπληρώνουν με τις δικές τους προτάσεις όσοι θέλουν. Edit: Sticky είναι....... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δλδ ψάξατε στο site και δεν βρήκατε κοτζαμ thread 4 σελίδων με προτεινόμενη βιβλιογραφία; Μάλλον δεν ψάξατε καλά. Yameth αν είναι κάντο sticky για να το βλέπουν' date=' αλλά και να συμπληρώνουν με τις δικές τους προτάσεις όσοι θέλουν. Edit: Sticky είναι.......[/quote'] Βιβλιογραφία recording λέει το thread! Αντε. Ας το ψάξω να δω μπας και έχει και γενικότερου μουσικού περιεχομένου βιβλιογραφία. Ερώτησις: Ο Φακανάς θα το βγάλει το 2ο νέο βιβλίο του? http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Καλά αν δεις τα βιβλία καλύπτουν τα πάντα. Ρίχνουμε και 1 ματιά. ¶ντε.... :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Τώρα ξέρω για αλλη φορα να μην δίνω sites warezed. Η προτινόμενη βιβλιογραφία είναι για αγορά εγώ έδωσα τη σελίδα για τσάμπα, τέσπα κλειδώστε το αν είναι να μην γίνει τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2007 Τώρα ξέρω για αλλη φορα να μην δίνω sites warezed. Η προτινόμενη βιβλιογραφία είναι για αγορά εγώ έδωσα τη σελίδα για τσάμπα' date=' τέσπα κλειδώστε το αν είναι να μην γίνει τπτ.[/quote'] ..φτού!έλεγα εκεί θα έιναι,ας μην αντιγράψω το σύνδεσμο... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση