X
  • Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Site με βιβλία για μουσικη αν ενδιαφέρει....

trigga

Jazzikofagos
Πόντοι
36
Καταρχήν αν απαγορεύεται σβήστε το το μήνυμα, αν όχι καλά θα ήταν να βρεί βοήθεια ο κόσμος του forum. ***** είναι το site.Αν και δε νομίζω να 'μαι ο πρώτος που το βρίσκει.To κακό του είναι οτι είναι με rapidshare :(

καλή φάση ρε συ....καλό siteάκι!!!
Εύγε εύγε για την πρόταση. Το forum ασθενεί απο βιβλιογραφία. ΕΛπίζω να μην πεταχτεί κανείς να αναλύσει απο τι ξύλο πρέπει να ειναι τα φύλλα ενός βιβλίου για να θεωρηθεί καλό!

Εδώ πέρα θα βρείς πολύ ξερωλιά και κόμπλεξ, μην αποκλείεις να συμβεί τπτ εδώ μέσα.

ΦαταλΚ Βολιωτάκος?Μπας και ξερόμαστε?Σπουδαζω Βόλο

δυστυχώς όχι φίλε μου....από Βόλο (κοντα τουλαχιστον) είμαι αλλά δεν σπουδάζω εκεί.....αλλά τι να το κανεις;

ηδη σε νιωθω φιλο!!!

α ρε noiz!!!

Βασικά το site περιέχει copyrighted υλικό χωρίς άδεια ή αντίστοιχα δικαιώματα. άρα είναι παράνομο και αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ.

τότε τα μισά site που εχουν ειπωθει κατα καιρους στο forum είναι παράνομα.....βάλτε μας μέσα!!!

πλάκα κανω εννοειται dizzy

τότε τα μισά site που εχουν ειπωθει κατα καιρους στο forum είναι παράνομα....
Εδω μααααλον κανεις ενα μικρο λαθακι....Το forum και γενικά τα περισσότερα μελή ακολουθούν πολιτική κατα warez κτλ....Ακομα απορώ πώς και δεν το έχουν κλειδώσει το θεμα ακόμα...

Δλδ ψάξατε στο site και δεν βρήκατε κοτζαμ thread 4 σελίδων με προτεινόμενη βιβλιογραφία; Μάλλον δεν ψάξατε καλά.

Yameth αν είναι κάντο sticky για να το βλέπουν, αλλά και να συμπληρώνουν με τις δικές τους προτάσεις όσοι θέλουν.

Edit: Sticky είναι.......

Δλδ ψάξατε στο site και δεν βρήκατε κοτζαμ thread 4 σελίδων με προτεινόμενη βιβλιογραφία; Μάλλον δεν ψάξατε καλά.

Yameth αν είναι κάντο sticky για να το βλέπουν' date=' αλλά και να συμπληρώνουν με τις δικές τους προτάσεις όσοι θέλουν.

Edit: Sticky είναι.......[/quote']

Βιβλιογραφία recording λέει το thread! Αντε. Ας το ψάξω να δω μπας και έχει και γενικότερου μουσικού περιεχομένου βιβλιογραφία. Ερώτησις: Ο Φακανάς θα το βγάλει το 2ο νέο βιβλίο του?

Καλά αν δεις τα βιβλία καλύπτουν τα πάντα.

Ρίχνουμε και 1 ματιά. ¶ντε.... :lol:

Τώρα ξέρω για αλλη φορα να μην δίνω sites warezed. Η προτινόμενη βιβλιογραφία είναι για αγορά εγώ έδωσα τη σελίδα για τσάμπα, τέσπα κλειδώστε το αν είναι να μην γίνει τπτ.

Τώρα ξέρω για αλλη φορα να μην δίνω sites warezed. Η προτινόμενη βιβλιογραφία είναι για αγορά εγώ έδωσα τη σελίδα για τσάμπα' date=' τέσπα κλειδώστε το αν είναι να μην γίνει τπτ.[/quote']

..φτού!έλεγα εκεί θα έιναι,ας μην αντιγράψω το σύνδεσμο... :roll:

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back