Εύγε εύγε για την πρόταση. Το forum ασθενεί απο βιβλιογραφία. ΕΛπίζω να μην πεταχτεί κανείς να αναλύσει απο τι ξύλο πρέπει να ειναι τα φύλλα ενός βιβλίου για να θεωρηθεί καλό!καλή φάση ρε συ....καλό siteάκι!!!
Εδω μααααλον κανεις ενα μικρο λαθακι....Το forum και γενικά τα περισσότερα μελή ακολουθούν πολιτική κατα warez κτλ....Ακομα απορώ πώς και δεν το έχουν κλειδώσει το θεμα ακόμα...τότε τα μισά site που εχουν ειπωθει κατα καιρους στο forum είναι παράνομα....
Και εγώ το ίδιο. :roll:Ακομα απορώ πώς και δεν το έχουν κλειδώσει το θεμα ακόμα...
Δλδ ψάξατε στο site και δεν βρήκατε κοτζαμ thread 4 σελίδων με προτεινόμενη βιβλιογραφία; Μάλλον δεν ψάξατε καλά.
Yameth αν είναι κάντο sticky για να το βλέπουν' date=' αλλά και να συμπληρώνουν με τις δικές τους προτάσεις όσοι θέλουν.
Edit: Sticky είναι.......[/quote']
Βιβλιογραφία recording λέει το thread! Αντε. Ας το ψάξω να δω μπας και έχει και γενικότερου μουσικού περιεχομένου βιβλιογραφία. Ερώτησις: Ο Φακανάς θα το βγάλει το 2ο νέο βιβλίο του?
Τώρα ξέρω για αλλη φορα να μην δίνω sites warezed. Η προτινόμενη βιβλιογραφία είναι για αγορά εγώ έδωσα τη σελίδα για τσάμπα' date=' τέσπα κλειδώστε το αν είναι να μην γίνει τπτ.[/quote']
..φτού!έλεγα εκεί θα έιναι,ας μην αντιγράψω το σύνδεσμο... :roll: