block Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Όσο το site δέν έχει πολιτικό χαρακτήρα και απαγορεύεται η ανάπτυξη πολιτικών θεμάτων , θα ήθελα να μου πέι κάποιος τί θέλει ένα τέτοιου είδους avatar όπως του kwstas79 στο site ? Ευχαριστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Μπορει να ειναι προπαππος του..... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Μπορεί να πίνανε μαζί μπύρες στο Μπουγκερτσχάγκεν, μαζί με τον Model, τον Wenck, Guderian, Paulous, Himler, Fegelein, Borman, Richthofen, κ.α από την παλιοπαρέα των μισητών Φασιστών! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πάντως ναι είναι ολίγον προκλητικό, αν και χωράει πολύ κουβέντα ο Β' παγκόσμιος, γιατί τα γεγονότα δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς στόχους, Και δεν νομίζω ότι είναι πολίτική αυτό μετά 70 χρόνια! Μάλλον κάτι ψόφιο είναι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Οι γερμανοί είναι φίλοι μας. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Οι γερμανοί είναι φίλοι μας. Κανεις λαθος.Οι Γερμανιδες ειναι φιλοι μας feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Μόνο οι αξύριστες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 ....είναι απο αυτούς του ελεεινούς μαλλιάδες μωρέ με τις περίεργες ιδέες....να τον κάψουμε... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Πήραν τ' @@ μου φωτιά μήτσε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 βλεπω ενα avatar με τα αρχικα απο τη φραση "Shut The Fuck Up". δεν βλεπω καποιο πολιτικο νοημα στην φωτο αυτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Πήραν τ' @@ μου φωτιά μήτσε. Να στα αερίσω?(ατάκα Metalira:δε μου αερίζεις τα @@ λέω εγώ?) :lol: Ούτε και γω διακρίνω κάτι στο avatar του κώστα.Το μόνο που μπορεί να σε ενοχλεί είναι ότι έβγαλε τις γκόμενες και έβαλε έναν γερμανό που πίνει κάτι και κάποιος από πίσω του λέει βγάλε το σκασμό και πίνε :idea: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση