Προς το περιεχόμενο

MySpace και ειλικρίνεια...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεωρώ πλέον πως το MySpace έχει καταντήσει χώρος φιλοφρονήσεων μεταξύ καλλιτεχνών κ τίποτα άλλο...

Κάθε μπάντα πλέον έχει 3000 φίλους (μερικοί απο τους οποίους είναι οι Metallica, Madona κλτ) κ κάθε σχόλιο που ποστάρεται αναφέρει 10 φορές 'είστε γματοι, συνεχίστε να ροκάρετε, περιμένω την νέα δουλειά σας' κτλ.

Όπου κ να κοιτάξεις το ίδιο...Δημόσιες σχέσεις μέσω Internet κ ειλικρίνεια μηδέν.

Είναι έτσι ή έτσι τα βλέπω ρε παίδες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι και τόσο κακές οι φιλοφρονήσεις, όταν δεν αποσκοπούν σε ιδιοτελείς προσωπικές επιδιώξεις. Ίσα ίσα που ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο, και τον γεμίζει δημιουργική ενέργεια. Καλλιτέχνες είμαστε όχι πολιτικοί μηχανικοί! Τι κοστίζει να πεις μια καλή κουβέντα;

Empty Rooms

Θεωρώ πλέον πως το MySpace έχει καταντήσει χώρος φιλοφρονήσεων μεταξύ καλλιτεχνών κ τίποτα άλλο...

Κάθε μπάντα πλέον έχει 3000 φίλους (μερικοί απο τους οποίους είναι οι Metallica' date=' Madona κλτ) κ κάθε σχόλιο που ποστάρεται αναφέρει 10 φορές 'είστε γματοι, συνεχίστε να ροκάρετε, περιμένω την νέα δουλειά σας' κτλ.

Όπου κ να κοιτάξεις το ίδιο...Δημόσιες σχέσεις μέσω Internet κ ειλικρίνεια μηδέν.

Είναι έτσι ή έτσι τα βλέπω ρε παίδες?[/quote']

Για αυτό και εγώ στο δικό μου δεν έχω φίλους (βλέπε:μονόχνωτος!) :lol:

Δεν είναι και τόσο κακές οι φιλοφρονήσεις' date=' όταν δεν αποσκοπούν σε ιδιοτελείς προσωπικές επιδιώξεις. Ίσα ίσα που ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο, και τον γεμίζει δημιουργική ενέργεια. Καλλιτέχνες είμαστε όχι πολιτικοί μηχανικοί! Τι κοστίζει να πεις μια καλή κουβέντα;[/quote']

Εντάξει,καλό είναι απλά έχει καταντήσει λίγο σαν τη Βουλή,μέσα είναι όλο καλοσύνες και απ'έξω βρίζει ο ένας τον άλλο.λέω τώρα.. :lol:

Αυτοί που γουστάρουν γράφουν τον καλό τους λόγο. Αυτοί που δεν γουστάρουν, συνήθως δεν γράφουν τίποτε - γι' αυτό φαίνεται να υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια. Το ίδιο γίνεται και εδώ (στο noiz) όπως σίγουρα έχετε προσέξει.

Mea Culpa

Aν και εδω υπηρχαν (πριν σβηστουν τα κλιπς) οι φωτεινες εξαιρεσεις με αρνητικα/εποικοδομητικα σχολια,παντα ομως(οι φωτεινες εξαιρεσεις ειπαμε) με ευγενεια.

Στο myspace για να μπορεσεις να σχολιασεις κανεις friend request,οποτε θα ηταν παραλογο και γεροξεξουτικο να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια για να πεις στον αλλον οτι δεν σου αρεσει.

Η αληθεια ειναι οτι παραειναι δωρεαν ο καλος λογος [ακολουθει διαφημιση]πιο φτηνος κι απο τα Dia[/διαφημιση],τοσο ωστε να μην μπορει να αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα.Αλλα αυτο το savoir vivre ειναι λειτουργικο σε αυτο τον κοσμο και οποιος δεν το ακολουθει,μονο χαμενος βγαινει

Αυτοί που γουστάρουν γράφουν τον καλό τους λόγο. Αυτοί που δεν γουστάρουν' date=' συνήθως δεν γράφουν τίποτε - γι' αυτό φαίνεται να υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια. Το ίδιο γίνεται και εδώ (στο noiz) όπως σίγουρα έχετε προσέξει.[/quote']

Eντάξει οι πιο πολλοί όμως δεν γράφουν κάτι και μετά από κάτω λένε "Hey check out my new songs on ταδε διεύθυνση"? :roll: Μα.... δηλ. το ένα γκρουπ λέει στο άλλο ότι υπάρχει.Μπούρδες,απλά προσπαθούν να προωθηθούν ο ένας μέσω της σελίδας του άλλου μην μας λένε ότι μπαίνουν για να ποστάρουν για το πόσο γκαμάουα είναι τα τραγούδια σας κλπ.Πολύ fake.

Πάντως στο noiz εγώ τουλάχιστον έχω πει τα αρνητικά που πιστεύω για κάποιους ,εννοείται στην κατηγορία clips όπου κιόλας πιστεύω ότι αναζητούνται και τα αρνητικά από όλους μας ώστε να βελτιωθούμε μέσα από αυτά.

Η ουσιαστική δουλειά γίνεται με κάποιους λίγους όχι μέσω σχολίων, αλλά πριβέ μηνυμάτων.Εκεί θα ακούσεις και πολλές παρατηρησεις και επικοδομοιτικές συζητήσεις θα κάνεις. Εγώ μάλιστα έχω αρχίσει και κάποιες συνεργασίες από εκεί και έκανα και κανα δυο καλους e-φίλους.

Τα σχόλια είναι ίσα ισα για να φαίνεται η φώτο σου σε κάποιυς ακόμα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου