dizzypsycho Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Αποφάσισα κ εγώ σιγά σιγά να βγάλω 2 tracks σε demo μορφή στον "αέρα".. Ετσι για να θρέψω το τέρας της ματαιοδοξίας που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Για πείτε μου λοιπον, τι σκέφτεστε? http://www.myspace.com/paulmusicproject Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Ωραία μουσική! Δεν μπορώ να πω ότι "είδα"το κάτι παραπάνω ή διαφορετικό, αλλά... ωραίος ήχος, ωραία ριφάκια και γενικά όλο σύνολο ακούγεται ευχάριστα... www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Πράγματι, ρε συ!Ωραία μουσική..Αν είχε και τίποτα "ψαγμένους" στίχους θα ήταν ακόμα καλύτερο.. σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dizzypsycho Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Thankz παιδιά. οι στίχοι υπάρχουν, όπως και πολλά άλλα elements αλλα οι versions που ακούσατε είναι demo. Απλά ήθελα να δώ την ανταπόκριση. Καμιά φορά η αποδοχή είναι και κίνητρο.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 dizzy μ'αρεσαν πολύ τα κομμάτια... Και περισσότερο το factory sounds.. Συγχαρητήρια.. Περιμένω να τα ακούσω ολοκληρωμένα... Πολύ ωραίο το solο στην αρχή του test drive επίσης... :lol:Αναίσχυντη προσωπική διαφήμηση:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 ε όχι δα,.....τη γνώμη σου λες!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Eννοώ οτι μ'άρεσε ο τίτλος του thread.. :wink::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση