Προς το περιεχόμενο

Αγορα κιθαρας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις μιλησα με τον ζοζεφ για τις prs ce. Μου ειπε πωσ δεν τις φερνει γιατι ειναι bolt on το μπρατσο και οτι "δεν ειναι καλες", δεν τις ζητανε. Τοσο μεγαλη διαφορα εχει το bolt on? Μονο λιγο στο sustain δεν παιζει ρολο? Μου πε πως φερνει μονο τις custom και τις standard. Custom δεν το σιζιταω, ειναι πολυ ακριβες, standard ομως? Τις εχω βρει στο ιντερνετ απο 1900 μεχρι 2600, νομιζω οτι η μονη διαφορα με τις custom ειναι πως το σωμα ειναι σκετο mahogany, δεν εχει δηλαδη maple top. Ποια ειναι η ηχητικη διαφορα των δυο ξυλων? Επισης , πως εξηγειτε αυτη τη διαφορα 1900 - 2600€?

Ακομα μου ειπε πως δεν θα βρω πουθενα αλλου στην Αθηνα prs. Αυτα ειναι λαλακιες ετσι? Ειχα δει τις φθηνες στο arco στη Γλυφαδα. Σιγουρα εχει και καπου στο κεντρο ετσι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μολις ειδα στο guitar-europe την ibanez jem7v-wh (Vai) 2040€, δηλαδη οσο σκοπευα να δωσω για μια prs ce , και 350 € λιγοτερο απο το Θωμα!!! Αν ειναι ετσι να την σκεφτομαι και αυτη...Πωσ εξηγειτε τοσο μεγαλη διαφορα? Αξιζει σαν κιθαρα,σχετικα με αυτα που εχω περιγραψει στις προηγουμενες σελιδες πως θελω?

Μολις μιλησα με τον ζοζεφ για τις prs ce. Μου ειπε πως δεν τις φερνει γιατι ειναι bolt on το μπρατσο και οτι "δεν ειναι καλες".........

Ακομα μου ειπε πως δεν θα βρω πουθενα αλλου στην Αθηνα prs. Αυτα ειναι λαλακιες ετσι? ......

Δεν είναι καλες??? Μήπως αυτός δεν είναι "καλός" αντιπρόσωπος? Αντε μη στειλω μεϊλ στην PRS και τους το πω και γίνω κακός...

Εννοείται ότι θα βρεις και αλλού στην Αθήνα PRS και ίσως και σε καλύτερες τιμές από τον Ζοζεφ.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Γεια σας παιδια!Για να μην ανοιξω νεο thread μιας και εγω θέλω να πάρω κιθάρα θέλω την γνώμη σας.Ένας πωλητής μου είπε οτι στην κιθάρα πλέον δεν μετράνε τα ξύλα κλπ αλλά τα ηλεκτρικά της μέρη.Εγώ είχα μια squier fender made in Korea με μαγνήτες noname και είχα πρόβλημα με θορύβους.Το θέμα είναι οτι είδα κάτι korea,japan,indonisia με μαγνήτες duncan humbuker.Εγώ είχα βάλει στο μάτι μια fender standard με 2 humbucker και είναι made in Mexico και έχει μαγνήτες Tex-Mex.Τώρα να πάρω μια κορεα με duncan ή να πάρω μια fender standard με μαγνήτες tex-mex?Αυτό είναι το δειλημα μου.Ευχαριστώ.

Βασικά στείλε ένα mail στην PRS και πες τους τι παιζεται και ότι ο επίημος αντιπρόσωπός τους λέει ότι οι CE δεν είναι καλές και δεν τις φέρνει. Μετά θα γεάσουμε όλοι μαζί εκτός από το μαλάκα το Ζοζεφ. Για τις CE έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ο ίδιος. Από Θωμά δεν παίζει;

Φυσικα και παιζει! Και ακομα καλυτερα απο το guitar-europe, που της εχει και 200 € φθηνοτερα, μου χουν πει και τα παιδια εδω πως και αυτο το site ειναι δοκιμασμενο και αξιοπιστο. Απλα θελω να τις δοκιμασω πριν παραγειλλω και σκεφτηκα τον ζοζεφ που ειναι και αντιπροσωπος.

Ααα, μενελαε, κανε με add στο msn να σε ρωτησω καποια πραγματα για τις prs, σου εχω κανει request. Αν δεν την εχεις παρει, [email protected]

Αυτη που θα γουσταρα ειναι μια prs..αλλα ποιος δινει 2300+.

Επίσης να σου πω ότι αγόρασα πριν ενάμιση χρόνο μια Custom 6 μηνών μεταχειρισμένη σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση 2000¤, μαζί με τα μεταφορικά και το τελωνείο. Στην αμερική τις δίνουν αρκετά κάτω από 2000$, και εκεί που είναι το $ τώρα είναι η ευκαιρία σου αν θες να το κοιτάξεις. Βάλε με msn αν θες, να σου πω λεπτομέρειες. :)

Γεια σας παιδια!Για να μην ανοιξω νεο thread μιας και εγω θέλω να πάρω κιθάρα θέλω την γνώμη σας.Ένας πωλητής μου είπε οτι στην κιθάρα πλέον δεν μετράνε τα ξύλα κλπ αλλά τα ηλεκτρικά της μέρη.Εγώ είχα μια squier fender made in Korea με μαγνήτες noname και είχα πρόβλημα με θορύβους.Το θέμα είναι οτι είδα κάτι korea' date='japan,indonisia με μαγνήτες duncan humbuker.Εγώ είχα βάλει στο μάτι μια fender standard με 2 humbucker και είναι made in Mexico και έχει μαγνήτες Tex-Mex.Τώρα να πάρω μια κορεα με duncan ή να πάρω μια fender standard με μαγνήτες tex-mex?Αυτό είναι το δειλημα μου.Ευχαριστώ.[/quote']

Καλημέρα φίλε.

Αν είσαι beginer, και δεν θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα ξεκίνησε με κάτι οικονομικό που θα σου ταιριάζει. Τα μοντέλα που είδες με Duncan μαγνήτες των (προφανώς Squier Korean - Indonesian) δεν είναι Original Seymour Duncan αλλά Duncan designed. Οι μαγνήτες για τα γούστα μου στον ήχο αλλά και λίγο πιό γενικότερα δεν είναι και ό, τι καλύτερο, απλά δεν είναι τίποτε περισσότερο από μιά πιό "γυαλισμένη" έκδοση των προηγούμενων φθηνών μαγνητών που εξόπλιζαν τις low budget & entry level strat guitars. :wink:

Όσο αφορά την Fender Mexico με 2 διπλούς, να γνωρίζεις ότι οι Tex Mex είναι μαγνήτες που χρησιμοπποιεί η Fender και όχι η Squier. Είναι πιό γεμάτοι στον ήχο είναι ευκρινέστεροι, έχουν περισσότερο όγκο και πάνω από όλα είναι αξιοπρεπέστατοι για την κατηγορία τους. Έχω προσωπικά κρατήσει 2 από αυτούς γιατί ενώ δεν έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε σχέση με ακριβότερους ή αλλιώς "μπουτικ" μαγνήτες μου αρέσουν για τον "πολύ" Fender ήχο σε διπλό μαγνήτη που διαθέτουν.

Επίσης αν θέλεις μία κιθάρα που δεν θα μετανιώσεις στο καπάκι για την αγορά της αυτή η Fender Mexico που θέλεις είναι Just ok! :wink:

Τώρα όσο για τον πωλητή που σου είπε αυτά τα πράγματα, πέστου να βάλει δυο μαγνήτες σε μιά κολώνα της ΔΕΗ και να παίζει εκεί!

Καμία σχέση ο τύπος με το άθλημα. Ή άλλα ήθελε να πεί ή δεν ήξερε τι του γινόταν. Τα ξύλα της Fender Japan - Mexico σε συνδιασμό με καλύτερους μαγνήτες από των φθηνών Squier - Jackson ή ό, τι άλλο φοράνε Duncan designed από Ινδονησία - Κίνα κλπ Δεν χοράνε ποιοτικές συγκρίσεις.

In Fender Strat we trust!

Γεια σας παιδια!Για να μην ανοιξω νεο thread μιας και εγω θέλω να πάρω κιθάρα θέλω την γνώμη σας.Ένας πωλητής μου είπε οτι στην κιθάρα πλέον δεν μετράνε τα ξύλα κλπ αλλά τα ηλεκτρικά της μέρη.Εγώ είχα μια squier fender made in Korea με μαγνήτες noname και είχα πρόβλημα με θορύβους.Το θέμα είναι οτι είδα κάτι korea' date='japan,indonisia με μαγνήτες duncan humbuker.Εγώ είχα βάλει στο μάτι μια fender standard με 2 humbucker και είναι made in Mexico και έχει μαγνήτες Tex-Mex.Τώρα να πάρω μια κορεα με duncan ή να πάρω μια fender standard με μαγνήτες tex-mex?Αυτό είναι το δειλημα μου.Ευχαριστώ.[/quote']

μεγαλο λαθος αυτο με τα ξυλα....αν ειναι ποτε δυνατον!!! 8O 8O 8O

πρωταρχικό ρόλο παίζπυν τα ξυλα και υστερα, αμεσως μετά έρχονται τα ηλεκτρικά~!!!

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου