nik_scarlets Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 λοιπον..παιζω 3 χρονια κιθαρα..ξεκινησα με μια yamaha pacifica (ημουν μικρος και αμαθος και ετρεξα στον ακατανομαστο) απο θεμα ηχου ημουν ικανοποιημενος για τα λεφτα της, η κατασκευη ηταν μετρια και καποια στιγμη οι μαγνητες ψιλοχαλασαν. Δεν αξιζε να την φτιαξω ξανα (ηδη της ειχα κανει σερβις), αλλα επειδη ειμαι γ' λυκειου δεν ελεγε να παρω τωρα καινουρια γιατι θα κολλαγα περισσοτερο. Ετσι κατεληξα με μια δανεικη epi lp των 200€. Αυτη με βολεψε παρα πολυ στο παιξιμο, τα βρωμικα του bridge πολυ καλα και τα καθαρα στη μεσαι θεση επισης. Κατασκευη χαλια. ι ηρθε η ωρα να αγορασω. Αυτο που θελω ειναι μια κιθαρα που να παιζει πολλα ειδη. Βρωμα gibson/ibanez με τον επιλογεα δεξια, αριστερα να "fenderιζει". Και clean: αριστερα τα πολυ καθαρα της fender (το twang δεν μ αρεσει πολυ) αλλα ο bridge να γινεται πιο βαρυς (π.χ. gibson-στυλ, σε καμια περιπτωση καθαρα μεταλλοκιθαρων τυπου jackson ) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-> διαθετω εως 1600€ περιπου Απο τη gibson lp studio μου αρεσει πολυ ο bridge στα βρωμικα, οι αλλοι οχι ιδιεραιρα, αλλα απο τα καθαρα ψαχνω και κατι αλλο εκτος απο αυτα που προσφερει(κατι προς strato?) Εμφανισιακα μ αρεσει πααρα πολυ, αλλα μου τη δινει που ειναι βαρια. PRS ce 22 ή 24, δεν ξερω ποια: Τη λατρευω εμφανισιακα πρωτα απ ολα. Δεν την εχω δοκιμασει, εχω δει καποια λιγα video, και απο οτι λεγεται ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αναμεσα σε gibson και strato. Επισης πολυ μουσικοι που μου αρεσουν επιαζαν κατα καιρους με αυτη. Πιστευω οτι ειναι αυτο που μου ταιριαζει. Το μονο προβλημα ειναι η τιμη (2000+). Fender strato deluxe fat: εχω παιξει με μεξικανες sss, καθαρα πολυ καλα σε γενικες γραμμες, αν και θελω λιγοτερο twang- λιγο πιο βαρυ ηχο στον κατω μαγνητη. Βρωμα καλη μονο για alternative, brit rock kai vintage παιξιμο. Παιζω πολλα και απο αυτα, αλλα θελς και αρκετα πιο Hard καταστασεις. Για αυτο πιστευω οτι ο διπλος μαγνητης κατω σε συνδυασμο με το συστημα s1 και πεταλιερα ειναι η λυση- με αρκετους ενδοιασμους παντα. Οι Ibanez τωρα... ΟΙ φθηνες που επαιξα κατα καιρους ηταν ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θελω, ειδικα στα καθαρα. Η satriani βεβαια, η φθηνη εκδοση, του κολλητου μου ειναι πολυ καλη σε ολα της. Και αυτος αλλα και πολλοι αλλοι που μαλλον ξερουν τι τους γινεται μου λενε πως μια ανω του 1000αρικου ειναι αυτο που χρειαζομαι, και σε καθαρο και σε βρωμικο, γιαυτο τισ σκεφτομαι. Δεν με τρελαινουν ομως και εμφανισιακα, δν ξερω... Ελπιζω να σε κατατοπισα γιατι το τι ζηταω και να βγαλω καποια ακρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bill2 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 αν σου αρεσουν οι lp θα ελεγα να προτιμησεις αυτη http://www.thomann.de/gb/gibson_lp_std_50_faded_tb.htm τωρα απο τη περιγραφη που εκανες πιστευω οτι με μια carvin dc135 θα εισαι πολυ ευχαριστημενος.Αν τωρα σου αρεσουν οι prs μπορεις να δεις και τη σειρα ct της carvin που ειναι στο ιδιο μοτιβο αλλα πιο οικονομικες http://www.carvin.com/products/guitars.php?CID=GTR http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/egitarren-modern-style-c-1_1455.html?keyword=CARVIN&filter_id=238&sort=3a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nik_scarlets Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 μαλιστα..δεν εχω δει-ακουσει-παιξει carvin, αλλα φαινονται πολυ ενδιαφερουσες...Απο που μπρω να την φερω? Απο τη σελιδα τους κατευθειαν? Ο θωμας δεν εχει. Και απο Ελλαδιτσα δεν νομιζω να αξιζει, αν υπαρχουν, που δεν εχω ιδεα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bill2 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 μπορεις να παρεις carvin απο το 3o link που εχω πιο πανω,απο το site της carvin η απο το αντιπροσωπο εδω που ειναι στην ακαδημιας μεταξυ κανιγκος και μπενακη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nik_scarlets Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Ξερει κανεις σε ποιο μαγαζι εδω θα βρω να δοκιμασω prs ce? Ο ζοζεφ που ειναι και αντιπροσωπος λογικα θα εχει ετσι..? Επισης ξερει καποιος καμια σημαντικη διαφορα που πρεπει να προσεξω αναμεσα στην prs ce 22 και την 24? Αυτα που ξερω εγω ειναι τα ταστα(προφανες), οι μαγνητες- η 22 εχει DragonΙΙ , η 24 Hfs και Vintage bass(δεν ξερω την ηχητικη διαφορα τους), και η 22 εχει wide fat neck ,ενω η 24 wide thin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Η 24 είναι γενικά όργανο προσανατολισμένο σε πιο μοντέρνα στυλ, και σε αυτό συντελούν όλα αυτά τα διαφορετικά χαρακτηριστικα που ανέφερες. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω, εγώ παίζω με μια custom shop Gibson 60s special reissue Les Paul. Οι συμβουλές μου είναι οι εξής: 1) Μην δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που δεν έχεις ακούσει. Μάθε τι είναι τα dead spots σε μια κιθάρα και πήγαινε και άκου το συγκεκριμένο όργανο που πρόκειται να αγοράσεις. Την δικιά μου την διάλεξα αναμεσα σε είκοσι ίδιες... 2) Μην δώσεις λεφτά για Gibson σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Ακόμα και τα μεταχειρισμένα δεν παίζουν. (Εν ολίγοις όλες οι καινούργιες Les Paul studio, classic,standard, smartwood και SG Standard).Aύτη είναι μια γνώμη την οποία και δικαιούμαι να έχω έχοντας ακούσει πάρα πολλες κιθάρες της συγκεκριμένης εταιρίας.Και αυτές που παίζουν. 3) Οι PRS είναι γενικά πιο ποιοτικές κιθάρες αλλά θα σου πρότεινα και τις Ηeritage σε αυτή την τιμή. 4)Αφού σου αρέσουν οι Gibson και οι PRS πάρε μια κιθάρα να έχει μια εμφάνιση της προκοπής. Μην το σκέφτεσαι για Fender και Ibanez. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsos84 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 an theleis mia filiki simvouli dokimase na pexeis me fernandes (timis 1000-1200e) o logos gia ton opoio epelexa ego fernandes eine giati exei ixo to akrivos endiameso mias fender strat k mias les paul(xoris malista na eine toso varia k kourastiki otan pezeis orthios oso mia les paul),,,nomizo oti an dokimazes mia ta provlimata sou tha epernan ena telos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nik_scarlets Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 ξερεις που μπορω να βρω να δοκιμασω Fernandes στην αθηνα? Εσυ ποιο μοντελλο εχεις/πιο προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 ξερεις που μπορω να βρω να δοκιμασω Fernandes στην αθηνα? Εσυ ποιο μοντελλο εχεις/πιο προτεινεις? Αν εισαι απο Αθηνα ειναι ευκολο. Στην Ακαδημιας, ενα στενο πανω απο το rock city. Ειναι μικρο το μαγαζι, αλλα θα το δεις. Ακριβως μετα το περιπτερο που εχει σε αυτο το υψος. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση