jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 ρε πάρτε το χαμπάρι τα θέματα μετά την υποβολή τους αποκτούν δική τους πορεία δεν μπορούμε να τα κλειδώνουμε γιατί έτσι μας κάπνισε απλά αν δεν θέλουμε να ασχολούμαστε πλέον μαζί τους δεν τα παρακολουθούμε ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 έτσι για την πλακα πόσο με κάνεις..?? Θα σε βοηθήσω λίγο..είμαι κάτω από τα 35.. Ακούω! σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 34,5 Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 37?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Ε, κάπως το πλησίασες.. Αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα. σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 17 το πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Κοίτα από τη μια χαίρομαι καθώς όλες οι γυναίκες πασχίζουν να κρύψουν χρόνια και εγώ το καταφέρνω χωρίς να κουνήσω καν το δαχτυλάκι μου.. Από την άλλη όμως φαίνεται πόσο ανώρημη με θεωρείς.. Κοίτα για να μην το πεδεύουμε το θέμα σε ένα μήνα πατάω τα 21 αλλά όπως φαίνεται.. πάω να πιω το γάλα μου! σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 άπαχο να είναι γιατί έρχεται και καλοκαιράκι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Εεεελα μωρε βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 NΑΙ καλά ..αμα αυτό το ποτηράκι βρεθεί πάνω στο κεφάλι σου θα φταίει.. επειδή είμαι μικρή και κάνω αταξίες..Μην παραποονιέσαι όμως μετά! :wink: σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση