jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 και εγώ προτιμούσα κάτι άλλο αλλά οι mod μου το έσβησαν Κώστα ήταν μία και μαγείρευε με τα εσώρουχα πολύ κομμάτι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 KΛΕΙΔΩΣΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 KΛΕΙΔΩΣΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Γιατί ρε Χαρά να το κλειδώσουνε; Αφού μια χαρά περνάμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Tώρα τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν??? :evil: σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Γιατί ρε Χαρά να το κλειδώσουνε; Αφού μια χαρά περνάμε. Όχι μία χαρά. Μία χαρά9000. :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δίκιο έχεις και εσύ αλλά και ο Wow!, μου ξεφύγανε οι υπόλοιπες 8999χαρές. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δηλ. όχι μια χαρά αλλά 9000 χαρές..(έχε χάρη που δεν είναι το πραγματικό μου όνομα αυτό,αλλιώς θα έβγαζα νύχια τώρα) :evil: Λοιπόν,να πρωτείνω κάτι καινούριο???? Μήπως να το κλειδώσουμε???? Κλειδωσέτο!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :evil: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 ρε που την βρήκαμε τούτη ακόμα δεν ήρθε θέλει να μας βάλει τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι άκου κοπελιά ναούμ άραξε στα κυβικά σου ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Σας το είπα και πριν οι γυναίκες ώρες ώρες είναι γκρινιάρες.. Ωραία ας το δούμε δημοκρατικά.. Ποιός ψηφίζει να μπει λουκέτο και οιος όχι..?!? ΕΓΏ ΨΗΦΊΖΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ .. ΈΝΑς ΣΤΑΥΡΌς ΣΤΑ "ΝΑΙ"..ΨΗΦΊΖΕΙ ΚΑΝΕΊς "ΌΧΙ"?? εΛ¶ΤΕ ΠΕΡΝ¶ΕΙ Ο ΧΡΌΝΟΣ...3,2,1,..μπιπ!!!!!!!!! Τελείωσε ο χρόνος...Λυπάμαι είστε ο πιο αδύναμος κρίκος..looser!!!!!!!!!!!!! Όχι ας σοβαρευτούμε τώρα(όσο γίνεται..), όποιος ψηφίσει "ναι" κερδίζει ένα ταξίδι στη Χαβάη παρέα με το αγαπημένο του συγκρότημα!! Ακούω λοιπόν! :lol: σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Χαρά,έτσι για την ιστορία..πόσο χρονών είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση