jmone Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 ποοοο κοπελιά ναουμ είσαι για κλοτσιές ΈΛΕΟΣ που τα είδες όλα αυτά ούτε στα πιο κώλο χώρια δεν είναι έτσι και μπορεί να λένε ότι θέλουν οι άντρες αλλά οι γυναίκες έκαναν ότι ήθελαν ασχέτως τι φαινόταν προς τα έξω αλλά και πάλι προτιμώ αυτό που είπες παρά να έχω να συντηρήσω κάνα δυο μούλικα και μια γκόμενα που μου έκαψε τη μπλούζα των Motorhead γιατί μίλαγε με την φίλη της στο τηλ για τον γκόμενο που της την έπεσε χτες ενώ φορούσε το νέο φόρεμα που σχολιάζατε ολόκληρη την προηγούμενη βδομαδα και έκαψες και τη μπλούζα με τον Ozzy την ώρα που ο κάθε μαλάκας-αφεντικό θα μου πρήζει τα @@ και σε ωράρια καταστημάτων φυσικά 12 ώρες την ημέρα για 2 πιάτα φασουλάδα λαδερή που λέει και το τραγούδι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Xara μου, το μόνο που έχω να σου πω είναι να κόψεις την Τένια Μακρή και τις ταινίες του Ξανθόπουλου, σε έχουν καταστρέψει εντελώς... Ανατρίχιασα με το πόσες υπερβολές μπορεί να αραδιάσει μια νέα κοπέλα προκειμένου να υπερασπιστεί το φύλο της και να το παρουσιάσει ως κολλημένο στο Μεσαίωνα. Hello, είμαστε στο 2007 και τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι μήπως; 8) Γενικά ρε παιδιά, δεν είναι ώρα να πέσει λουκετάκι σε αυτό το τελείως ανούσιο (πλην χαριτωμένο) thread; Ξέρω, στο Περί ανέμων είναι αλλά κι αυτό το ξεπεράσαμε πλέον. ¶ντε, ας ασχοληθούμε με κάτι σοβαρότερο... :wink: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 εχεις ψιλοδικιο σε αυτο,και ελπιζω να μην φανηκε κατι τετοιο απο εμενα προς εσενα,γιατι εγω δεν συμφωνω καθολου!!!Η μουσικη ειναι μουσικη και ειναι για ολους!!!Να σου πω την αληθεια μου ομως,και εγω οταν βλεπω γυναικα πισω απο το drumkit,μου κανει εντυπωση...Απλα εντυπωση ομως,τιποτα αλλο!ισως γιατι δεν το βλεπουμε και πολυ συχνα αυτο...Αλλα οσες φορες το εχω δει,ΚΑΙ βεβαια δεν υπαρχει καμια διαφορα με το αν ειναι εκει αντρας ή γυναικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 εγω παντως αναφερομε μονο για το ντραμκιτ,και οχι γιατι θεση της γυναικας ή του αντρα στην κοινωνια.Και απο κοντα να τα λεγαμε ολοι παλι δεν θα βγαζαμε ακρη,ποσο λοιπον να μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη μεσα σε ενα foroum,...?απλα μην ειμαστε τοσο υπερβολικοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 ποοοο κοπελιά ναουμ είσαι για κλοτσιές ΈΛΕΟΣ... Κόψτε τους πληθυντικούς ρε παιδιά. Μιά παρέα είμαστε. :lol: :lol: :lol: :lol: Πόσο δίκιο έχεις βρέ Χαρά. Είμαι ο Μαίρος Παναγιωταράς. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 jmone μήπως εννοείς για κλωτσές; Μιάς και έφερα την κουβέντα εκεί που ήθελα (στις κλωτσές) δείτε και αυτό: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Απλά πεντάμορφη..... :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Και αυτήν γουσταρεις ρε; Τι θα γίνει επιτέλους με σένα;;; :D :D :D :D :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 o axelakos δεν μασάει ο καλός ο ...... όλες τις ........ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Πράγματι..έχουμε ξεφύγει τελείως μα τελείως από το θέμα... Βρε Tamaman είδες?ακόμα και εσένα σου προκαλεί εντύπωση..κάποιοι άλλοι ίσως να το κρίνουν και αρνητικά.. Προφανώς και δεν πιστεύω όλες αυτές τις υπερβολές,αλλά όλοι εδω πέρα είστε αγόρια(και κάποιοι φανατισμένοι)..έπρεπε να σας ταρακουνήσω γιατί θα το πηγαίνατε στο άλλο άκρο! Στην ουσία μια μέση κατάσταση δημιουργείται(ελπίζω). Τώρα για την νέα και ταλαντούχα κοπέλα..τι να πω..??Είναι φαινόμενο..Και οι στίχοι...επιπέδου..γενικότερο το σύνολο..φοβερό(στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ όμως!) +Βλέπω πως απέκτησε και fun club εδώ..!! ¶σχετο..αλλά πάντα τέτοιου είδους εκπομπές βλέπετε...?? Τεσπά,ρε παιδιά..μήπως να το διαλύαμε??Λέω εγώ τώρα.. σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση