xara9000 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Καλά , καλά..Έχε χάρη που είστε περισσότεροι από εμένα και θα με φάτε λάχανο!! :? Αυτή είναι η γνώμη μου(και του υπόλοιπου γυναικείου πληθυσμου)...Παντως και αντικειμενικά να το δει κανείς το θέμα(λέμε τώρα), τα μόνα αρνητικά της γυναίκας είναι:α) οτι κάποιες φορές δε σταματάει να μουρμουρίζει...και β)μερικές φορές ψωνιζόμαστε(+φιλαρέσκια)...Δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα! Ενώ ο άντρας..άσε!!:α)φωνάζει..ή μάλλον γαβγίζει,β) κάνει τον μάγκα,πρασπαθεί να το παίξει αρχηγός γ)σε αρκετές περιπτώσεις σκέφτεται μόνο τις σαρκικές απολαύσεις(να το πω κ ευγενικά..) δ) πρασπαθεί να επιβληθεί μέσω τις βίας(ίσως επειδή τα λόγια του μερικές φορές δεν μπορούν να πείσουν κανέναν) ..και γενικότερα πολλά ακόμα αλλά έτσι και συνεχίσω θα με δείρετε...άρα άαστο! Πάντως για να μην λέτε πως σας αδικώ, αναγνωρίζω πως είστε πιο δυνατοί από εμάς(σωματικά πάντα).. ¶σε δε που οι πιο πολλοί drummers είναι άντρες,,όχι..εκεί πάγματι μας τη λέτε χαλαρά.. :cry: Υ.Γ. ¶σχετο αλλά δεν είπα ότι είμαι τόσο άσχετη με τη drums,απλά δεν μπορώ να πω οτι έχω και ιδιαίτερη εμπειρία! σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Και θα φτιάξετε λέει καμιά μπάντα? Η έτσι μόνη σου κοπανάς τα pads? Αν κάνετε πάντως all -girl band να παίζετε ελληνικό rock δεν θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Εκτός κι αν η τραγουδίστρια μοιάζει με το μαχαιρίτσα, οπότε θα αποκτήσετε ένα -πολύ συγκεκριμένο αλλά- φανατικό κοινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Δεν καταλαβα αν πηγαινε σε εμενα αυτο,και ουτε καταλαβα τι ακριβως ηθελες να πεις με αυτο που εγραψες....Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι ολα αυτα τα συγκροτηματα που αναφερεις,εχουν ντραμσ μεσα,αλλα δεν παιζουν κατι φοβερο,που θα μπορουσαν ανετα να παιζουν πιο ωραια πραγματα και να κανουν καμια κοντρα παραπανω,και πιο πλουσια απο εμπνευση. ΑΑ,μην το ξεχασω,εμενα δεν με πολυ νοιαζει αν ξερεις να μαγειρευεις.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Σιγά άμα γουστάρουμε μαζευόμαστε και παίζουμε για την πλάκα μας!Ακόμα και γκρουπάκι να φτιάξουμε(που πράγματι παίζει..) θα το κάνουμε για χαβαλέ,για την πλάκα της παρέας και τους φίλους..Σιγά μην το πάρουμε κ επαγγελματικά! Αυτό για το Μαχαιρίτσα θα το προτείνω..αλλά δε νομίζω πως θα συμφωνίσουν...λέω εγώ τώρα.. σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Για πες λεπτομέρειες.... Τι γκρουπ "ψήνεις"? (Αλάτι μην ξεχάσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 A,μπα Tamaman μην παρεξηγείς δεν απαντούσα στην ουσία σε εσένα αλλά στους προηγούμενους που μου την "ψιλοέλεγαν".. Πάντως συμφωνώ μαζί σου,πράγματι σπάνια μπορείς να δεις ιδιαίτερα κομμάτια drums σε ελληνικές ροκιές..πολύ σπάνια! Εμμμ,χμ,να σου πω ούτε και εμένα με νοιάζει αν ξέρω να μαγειρεύω...να 'ναι καλά τα σουβλατζίδικα! σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Τι λες τώρα?!? Αλάτι θα ξεχνούσα...??Με τίποτα..πρώτο από όλα! Κοίτα σίγουρα η μούσικη που θα μας ταίριαζε καλύτερα θα ήταν ελληνικ ροκ ή από ξένα style metal ίσως λίγω gothic(αν και εδώ χρειάζονται καλά πλήκτρα..δύσκολο)..γΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΎ metal-rock το βλέπω.. Θα δείξει.. σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 ασε γιατι απο τα πολλα σουβλακια σε λιγο δεν θα βλεπω το snare!!!!!xexε!!!Μηπως πρεπει να αφησουμε την ντραμσ και να πιασουμε τον τσελεμεντε!!!!!??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Τι λες τώρα?!? Αλάτι θα ξεχνούσα...??Με τίποτα..πρώτο από όλα! Κοίτα σίγουρα η μούσικη που θα μας ταίριαζε καλύτερα θα ήταν ελληνικ ροκ ή από ξένα style metal ίσως λίγω gothic(αν και εδώ χρειάζονται καλά πλήκτρα..δύσκολο)..γΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΎ metal-rock το βλέπω.. Θα δείξει.. Salt Rock λέγεται το στύλ που ψάχνεις. Αυτό που το ύφος των μουσικών (και ιδιαίτερα του τραγουδιστή) είναι σαν να έχουν μπουκώσει από μια κουταλιά αλάτι. Ποιό είναι το αγαπημένο σου γκρούπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Κοίτα για εσένα δεν ξέρω...Αλλά εγώ δεν!!Ασε τον τσελεμεντέ στην ησυχία του..καλά κάθεται εκεί που είναι.. Πάντως είναι πρόβλημα..Μα καλά γιατί όλοι που μαθαίνουν οτι μου αρέσει η drums με αντιμετοπίζουν λες και είπα οτι έρχομαι από άλλο γαλαξία!?!Σε κοιτάνε σαν να σου λένε"τράβα στην κουζίνα ,κοριτσάκι μου"...Έλεος!! Στον 20ο αιώα ζούμε..WAKE UP!! σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση