Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Kοίτα να δεις που θα την πληρώσω εγώ στο τέλος!! Ρε παιδιά' date='δείξτε λίγο έλεος πριν με κρεμάσετε.... ...........Τώρα για τα "χαριτωμένα" σχόλιά σας...τι να πω..Ελπίζω να μην τα λέτε και παραέξω κάτι τέτοια γιατί θα σας έρχονται καφάσια οι ντομάτες!!...... .........ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ(στο ποιο??).......[/quote'] Χαρα, σου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως να κάνουμε και χαβαλέ εδω μέσα; Χαλάρωσε λίγο και κάνε και'συ το ίδιο, δε βλάπτει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι στόχο να σε προσβάλλουν και να σε κάνουν να νιώθεις μειονεκτικά. Αυτά τα ολίγα.. Πίσω στο θέμα μας τώρα.. Αταξίες και τρόποι τιμωρίας δηλαδη.. :D :D :D :P :twisted: :roll: :idea: :x :lol: :oops: :twisted: :!: :arrow: :wink: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 και μετά το offtopic της χαράς (μόνο χαρά δεν είναι) επανερχόμεθα στη τάξη προτείνω ρακέτα του τέννις είναι πολύ πιο αποτελεσματική λύση ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 +1 για τη ρακέτα τεννις. Θα αφήνει και τετραγωνάκια. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 +1 για τη ρακέτα τεννις. Θα αφήνει και τετραγωνάκια. Στα τούρκικα: Κολομέρ μπακλαβά 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Ή αλλιώς (για οπτικούς τύπους): LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Όχι οτι έχει σημασία πια,αλλα θυμήθηκα που μου κλειδώσαν ένα θεματάκι που είχα ανοίξει... Αααυτό: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1443 Ειδικά μετά απο αυτό το hyperthread και όσα άλλα παπαροthread έχουν ανοίξει κατα καιρούς αναρωτιέμαι με πιο σκεπτικό κλειδώθηκε.Ενας γρίφος ήταν :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά επειδή κάποτε πήγαινα τέννις η ρακέτα δεν έχει μικρότερες τρύπες??Ο μπακλαβάς δεν μας κάνει! :) :) Clouseau..τι να πω? Θα ήταν πολύ δύσκολος ο γρίφος φαίνεται.. :wink: Υ.Γ. ο καθένας με τον πόνο του! σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Ρε χαρά αντε κατούρα που έχεις ξεχάσει το iq σου στο 1996 θα μας πεις και ο καθένας με τον πόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Xαλάρωσε!! Ρε συ μην τσατίζεσαι,μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά δεν το έκανα για να προσβληθείς!Απλά η κουβέντα είναι τόσο μα τόσο "φλου" που είναι ολίγον άσχετα τα θέματα! :wink: σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Ρε χαρά αντε κατούρα .... Xαλάρωσε!! ..... Να βάλω και εγώ ένα quiz με τη διάρκεια του κατουρήματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση