Guru Alter Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 μια που παιζω αναποδα ειπα να αρχισω ενα thread για αριστεροχειρες μπας και δουμε καμμια κιθαρα... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 http://www.noiz.gr/modules.php?op=modload&name=4nAlbum&file=index&do=showpic&pid=344&orderby=dateD το κιθαρονι μου :D :D :D ειμαι ερωτευμενος μαζι του :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Τι κακο ειναι αυτο με τις εταιριες κιθαρας? Αν η τσεπη σου δεν βασταει καλα δεν βρισκεις κιθαρα που να σου κανει αφου βγαζουν πολυ συγκεκριμενα μοντελα leftys και σε πολλες εταιριες δεν γινεται ουτε κατοπιν παραγγελιας παρα μονο στα κορυφαια μοντελα τους. Αν και δεξιοχειρ με ενοχλει αυτο. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 να δεις εμας πως μας ενοχλει!!!ρατσισμος :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Τι να πούμε και μεις οι αριστερόχειρες που παίζουμε δεξιά, κανείς δεν σκέφτηκε να φτιάξει μια κιθάρα για μας και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε με τα απλά δεξιόχειρα μοντέλα.. Αυτό και αν είναι ρατσισμός. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Κουραγιο Κωστα μου, κουραγιο... :cry: Θα γυρισει ο τροχος... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Πάρτε ένα ταυράκι.Όπως και να το παίξετε το ίδιο θα φαίνεται.χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση