Προς το περιεχόμενο

Ολα ειναι ωραια στο Ελλαδιστάν....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στην αγγλία πχ τον ενα χρόνο που έζησα συνάντησα μερικές φορές υπαλλήλους που έπρεπε να ψάξουν για να μάθουν οτι η ελλάδα ανήκει στην ΕΕ για να ρυθμίσουν καταλληλα τα χαρτιά μου  ;)

Καλά αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους και ακόμα χειρότερα!!! Δεν πρέπει καν να υπάρχουν κάτι τέτοιοι!...

(Σαν τους Ισπανούς ένα πράγμα. ;D ;D..)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 228
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αν εχεις τετοια μουστακα σαν τον ζαπα τι περιμενες να κανουν οι ανθρωποι?  :P

μπα, το πολύ πολύ να'μουν αξύριστος  :-[  ;D ;D

Καλά αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους και ακόμα χειρότερα!!! Δεν πρέπει καν να υπάρχουν κάτι τέτοιοι!...

δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ανοίξω flame war αλλά -τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που είδα και συμφωνα με τα συμπεράσματα που εγώ έβγαλα- στα περισσότερα πράγματα είναι περίπου.. 30 χρόνια πίσω από τους ιάπωνες (ήτις.. περίπου 70 χρόνια μπροστά από εμάς  :-[ )

όσον αφορά πολλά ελληνικά μουσικά μαγαζιά (επειδή ξεφύγαμε και λιγάκι..) δεν ξέρω πόσες φορές βλέπω τις τιμές που πουλάνε, γνωρίζοντας πόσο κυμαίνονται στα ευρωπαϊκα μαγαζιά, και αρχικά γελάω, μέχρι που αρχίζω και ξενερώνω επειδή σκέφτομαι οτι για να τα πουλάνε τόσο, κάποιος θα τα αγοράζει..  :-\

Μάγκες τώρα καθόμαστε και μιλάμε για πράγματα είδη χιλιοειπωμένα....

ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ και μαλιστα τεραστια που ειμαστε Ελληνες, μαγκιά τους που ειναι Τούρκοι ή Άραβες ή Ιρακινοί ή Βρωμιάρηδες (σ.σ. Ισπανοί).....

ΝΤΡΟΠΗ τους και μαλιστα μεγάλη για το αν μας λένε Γιουνανιστάν ή Ισλαμαμπάντ ή Παρτοπουλοντάν....Λεγόμαστε Ελλάδα και αυτοί Τουρκία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία και Βρωμιά (σ.σ. ΝΑΙ! Ισπανία)

Τώρα για τον pliktra εγώ του βγάζω το καπέλο! Μάλλον παράδειγμα προς μίμησην πρέπeι να είναι και όχι να καθόσαστε να ψάχνετε τι ηλικία έχει για να του την πείτε σε κάτι που ΜΟΝΟ δικιο έχει! Ούτως ή άλλως ούτε ρατσιστής είναι ούτε εθνικιστής ούτε τίποτα...!Μπράβο από μενα φίλε pliktra!!!

Ακριβώς...

Ευχαριστώ πάρα παρα παρα πολύ φίλε μου ;) ;D

>> Διεγράφη από τον Wow! <<

Όπως προειδοποίησα, δεν πρόκειται να ανεχθώ επιπόλαιες τοποθετήσεις επί του θέματος. Προειδοποιώ να μην υπάρξει συνέχεια.

Εσυ στην διευθυνση σου γραφεις Hellas η΄ Greece Huh? 

ασε μεγαλη ξεφτυλα,τα νεα διαβατηρια γραφουν nationality : HELLENIC, το τι ταλαιπωρια τραβας στο εξωτερικο με αυτη τη παπαρια που εχουν γραψει δεν φανταζεσαι....,μια και συνηθισμενος γραφεις σε οποιοδηποτε ταξιδιωτικο εντυπο τη λεξη GREEK & σε κοιτανε οι ξενοι σα....λαλακα,("μα καλα αυτος δεν ξερει απο πια χωρα ειναι?" σκεφτονται και με το δικιο τους....)

α,παρεμπειπτοντως  ΚΑΝΕΝΑΣ ξενος δεν ξερει τη χωρα με το ονομα "HELLAS"...(εδω δεν ξερουν καλα καλα το...Greece το Hellas θα ξερουν.... ;D)

Παντως δεν εχετε δικιο για το Γιουναν γιατι αγνοειται τη μεγαλη ιστορικη αληθεια οτι δηλ.οι Ελληνες δεν ειναι 10 εκατομμυρια αλλα τουλαχιστον 50εκ.....

http://en.wikipedia.org/wiki/Yunnan

:) :)

To Greece δεν ξέρουν?μα τι άλλη κοτσάνα θα ακούσω??Τα πάντα έχουν ελληνικές ρζες είτε λίγο είτε πολύ...

Όσο για τους άγγλους...αυτοί περα απο αυτα που κάνουν δεν ξέρουν τίποτα...Αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι σίγουρος)η Ελλαδα μπήκε στην ΕΕ πιο μπροστά απο την Αγγλία...

Πάντως μην ακούω κατι χαζά του τίπου δεν ξέρουν το greece και δεν ξέρω εγω τι άλλο...

• Moderator

pliktras έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει κανείς εδώ που έχει όρεξη να διαβάζει πόσο υπερφανταστική χώρα είμαστε και πόσο σε όλα υπάρχει μία "ελληνική ρίζα" ?

Εγώ προσωπικά τη βαριέμαι αφόρητα αυτή τη συζήτηση.  Τόσο που (αν μας τα πεις άλλη μια φορά) κινδυνεύω να συμφωνήσω προκειμένου να μην τα ξαναδιαβάσω.

pliktras έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει κανείς εδώ που έχει όρεξη να διαβάζει πόσο υπερφανταστική χώρα είμαστε και πόσο σε όλα υπάρχει μία "ελληνική ρίζα" ?

Εγώ προσωπικά τη βαριέμαι αφόρητα αυτή τη συζήτηση.  Τόσο που (αν μας τα πεις άλλη μια φορά) κινδυνεύω να συμφωνήσω προκειμένου να μην τα ξαναδιαβάσω.

Ερρικος Μαιν καθηγητης νομικων στο παν.καιμπριτς 1822-1888 {Αν εξαιρεσουμε τους τυφλους νομους της φυσης,τοτε τιποτε σε αυτον τον κοσμο δεν κινείται που να μην εχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγη}.

Απο κει και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να βρίζει να κοροιδευει και να κανει οτι αλλο θέλει αφου έχουμε δημοκρατία, αλλα ως ενα όριο,γιατι η το οριο της δημοκρατίας είναι οταν θίγεις τον άλλον...

Δεν νομίζω οτι έθιξα εγώ κανέναν (και αν το εκανα ζητω συγγνώμη),κάθε άλλο μάλιστα...

Εν πάση περιπτώση  καλυτερα θα ήταν να λήξει αυτη η κουβέντα που κάναμε τώρα/το οφφ τοπικ...

Ερρικος Μαιν καθηγητης νομικων στο παν.καιμπριτς 1822-1888 {Αν εξαιρεσουμε τους τυφλους νομους της φυσης,τοτε τιποτε σε αυτον τον κοσμο δεν κινειτε που να μην εχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγη}.

Απο κει και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να βρίζει να κοροιδευει και να κανει οτι αλλο θέλει αφου έχουμε δημοκρατία, αλλα ως ενα όριο,γιατι η το οριο της δημοκρατίας είναι οταν θύγεις τον άλλον...

Δεν νομίζω οτι έθειξα εγώ κανέναν (και αν το εκανα ζητω συγγνώμη),κάθε άλλο μάλιστα...

Εν πάσι πριτωση καλυτερα θα ήταν να λήξει αυτη η κουβέντα που κάναμε τώρα/το οφφ τοπικ...

Μεγάλε, εμείς το λήξαμε, εσύ συνεχίζεις. Απ' ότι είδες, εδώ δεν είναι http://www.ilako.gr  ::). Και επίσης, καλό θα ήταν να μάθεις λίγη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ορθογραφία  ;D ;D. ΤΕΛΟΣ.

Θα χρησιμοποιήσω λόγια γνωστού αντισυμβατικού τύπου...

"Οι έλληνες είχαν δυνατό σπέρμα φαίνεται, είχαν απλωθεί παντού, σαν τα μικρόβια ένα πράγμα"

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Και για να μην αρχίσει ο true τις μούφες, καλή η ελλάδα, αλλά βγες και παραέξω να δείς πως λειτουργούν κάτι άλλες χώρες και μετά έλα πες μου για πολιτισμό, υποδομές κλπ. Αυτά από μένα.

Δεν ξερω γιατι και ποτε οι εγγραφες μελων του forum αποφασιστηκε να γινονται πανω απο 11, 13, 16 ετων, αλλα νομιζω οτι θα επρεπε να αναπροσαρμοστει ρητα σε ανω των 18 (το forum εχει προτασεις για επισκεψη σε αλλα sites, ελευθεριαζουσα :) χαλαρη γλωσσα, avatars, υπονουμενα, πειραγματα μεταξυ μας, εικονες με σεξι κιθαρες και κοπελες ελαφρως καλοκαιρινα ενδεδυμενες, αγοροπωλησιες αντικειμενων, εκφρασεις οπως "πω πω φιλε θα σκοτωνα για μια τετοια κιθαρα", "πες μου που μενεις να ερθω να σου κλεψω τον εξοπλισμο", ανταλλαγες προιοντων, δυνατοτητες για PM με αγνωστους μουσικαντηδες, προτασεις συναντησεις μελων για καταναλωση αλκοολ, αλλαγες κινητων τηλεφωνων, κλαμπακια που παιζουν μελη περιεργες μουσικες, υπαρχουν μελη που παραδεχονται οτι καπνιζουν, μελη που μπορει να μην ειναι Χριστιανοι, μελη που μπορει να εχουν σεξουαλικες επαφες προ γαμου (καλα αυτο ισως να ειναι και υπερβολη, δεν πιστευω οτι κανεις απο μας εχει προβει σε τετοιο αμαρτημα, αλλα δεν μπορω και να το αποκλεισω!) , μελη που να προτρεπουν αλλα αθωα μελη να δουν μεταλλαδικα βιντεος στο youtube με μακιγιαρισμενους μαλουρες που αλυχτανε , μελη που να εχουν avatars με μπανανες και κοπελες, ανεπιτρεπτα σοκιν ανεκδοτα για ανηλικους με τον Τσακ Νορις που ειναι ο πατερας καθε ενος απο μας και σκοτωνει ολον τον κοσμο...). You get the idea...

Για μας ειναι προφανες οτι ειναι πλακα. Ομως, 11 ετων δεν νομιζω οτι μπορεις να συμμετεχεις σε ολα αυτα με τους φιλους σου στην 6η Δημοτικου (η στην 1η Λυκειου αν μιλαμε για τα 16) χωρις συνενεση κηδεμονα και θεωρω οτι το site θα επρεπε να το καθιστα σαφες οτι και εδω ισχυει κατι αντιστοιχο.

Κατ' εμε το noiz ειναι forum για ενηλικες.

Βασικα ΚΑΘΕ forum ειναι για ενηλικες.

Βασικα ΟΛΟ το ιντερνετ ειναι για ενηλικες.

Βασικα to play it safe: ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ εκτος απο αυτα που εγκρινουν και επιβλεπουν οι δασκαλοι και οι γονεις των ανηλικων (και παλι υπο αιρεση) ειναι ΜΟΝΟ για ενηλικες.

:o :o :o :o :o :o

Αυτά είναι που μας πάνε πίσω...

{Οσο για τον fatalk που συμφώνησα μαζί του, δν συμφωνησα στα οτι είπε για το γιουνισταν ή πως το λέτε αλλα για αυτά που είπε πιο κάτο, οτι δν ειμαι ρατσιτής ή οτι άλλο.και τον ξανα ευχαριστώ θερμά}

evris πάντως δεν το καταλαβα το παραπανω ποστ σου...

Πρπέπει να προσέχω σαν αθώο παιδάκι θες να πείς :P ;D

Εννοω οτι ολα αυτα που εμεις οι ενηλικοι κανουμε, πιστευουμε και λεμε στον ελευθερο χρονο μας και τα θεωρουμε ακινδυνα και αστεια, για σενα θα επρεπε να ειναι απαγορευμενα η τουλαχιστον εν γνωση και συμφωνια των κηδεμονων σου. Αυτο για την δικη σου προστασια ως ανηλικο ατομο αλλα κυριως για την ιδια την προστασια του site απο ουρανοκατεβατους μελλοντικους κινδυνους.

My love for you is ticking clock, Berserker

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου