Προς το περιεχόμενο

Ολα ειναι ωραια στο Ελλαδιστάν....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκινάω με εσένα Λάμπρο...

Λίγο έθνικ οπως είπες ίσως και να είμαι, αλλα ξέρεις?ειναι πολύ καλύτερο να βαζω για αβατρ την σημαία μας, παρα να την καίω ή να βρίζω ή και να ειρωνεύομαι την χώρα μου (καλή ώρα "ελλαδιστάν" για το οποίο ξεκαθαρίσαμε το θέμα και δεν καταλαβαίνω για συνεχίζει...).

Επίσης δεν λέω τίποτα σχετικό στο noiz που είναι μουσικό φορουμ, απλα το μονο που είπα είναι για το "ελλαδισταν"το οποίο μου εξήγεισαν και το θέμα έληξε...

Όσο για την ηλικία...

16 είμαι δεν ειμαι ουτε 10 ούτε 9, αλλα εν πάση περιπτώση, το να μπαίνουν στα φόρουμ μονο άνθρωποι ανω των 18 είναι πολύ χαζό, γι'αυτό άλλωστε κατα την εγγραφή λέει "Είμαι ανω των 13 ετων ή 11 δεν θυμάμαι)...

Επίσης πες οτι μπαίνει ανω των 18 ετων...Ποιός είπε οτι οι μικρότεροι δεν θα μπαίνουν??Επειδή έτυχε να βάλω μια ηλικία??Θα μπορούσα ή να μη βάλω καθόλου ή να βάλω ψεύτικη...

:)

-EDIT Λάμπρο, δεν νομίζω οτι έχουμε τσακωθεί ποτε για αυτό το θέμα...άλλωστε δεν νομίζω οτι είναι θεμα η χώρα μας ή το έθνος μας για να τσακωθούμε.

Για τα κόμματα και τις ιδεολογίες έχουμε ψιλοτσακωθει- αλα ελπίζω να μη τα βγάλεις και αυτα στην φόρα... >:(

-EDIT2   

Σκοπός μας είναι να έχει αναλάβει ο εγγραφόμενος την ευθύνη για όσα ακούσει ή πει όσο είναι μέσα στο φόρουμ

Δεν νομίζω να το έπαιξα κινέζος...αλλωστε δεν είπα τίποτα κακό...αν κάποιος προσβάλει τότε σίγουρα αυτός δεν είμαι εγώ... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 228
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο να εισαι ανω των 18 για να μετεχεις σε μερη που μετεχουν και αλλοι, ανταλλασουν αποψεις, αρχεια, εσωκλειουν εικονες, συζητανε για διαφορα, συναντιουνται, ανταλλασσουν προιοντα, αγοραζουν και πουλανε κλπ για ευνοητους λογους.

Το πως μπορει αυτο να ελεγχθει ειναι αντικειμενικα πολυ δυσκολο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ενημερωνεται ο ανηλικος η οι κηδεμονες του για το παραπανω ζητημα μεσω disclaimer κατα την διαδικασια της εγγραφης.

Αν παντως ο ανηλικος η ο κηδεμονας του εχει αποφασισει να "κλεψει" και να αγνοησει τους "κανονες /περιορισμους λειτουργιας" τοτε τιποτα δεν τον σταματα (πολυ περισσοτερο ενα disclaimer). Αυτο ισχυει παντου. Θα πρεπει να εχεις λεφτα για να αγορασεις ενα προιον στο σουπερμαρκετ και γιαυτο εχουν μια ταμπελα "βερεσε δεν δινουμε". Αυτο δεν σημαινει οτι αν θελεις δεν μπορεις να προσπαθησεις να "κλεψεις" αναλαμβανοντας ομως (αφου αναγκαστικα εχεις ενημερωθει για τους κανονες) τις ευθυνες της πραξης σου.

Οσο για τις σημαιες σε avatar, σιδεροτυπα, φανελες, σωβρακα, μπεγλερια, μπρελοκ, καυσιμη υλη, τραπεζομαντηλα κλπ το ζητημα μου φαινεται αστειο και δεν μπαινω σε σχολιασμο...

(Για το θεμα του Ελλαδισταν, να σημειωσω μονο πως η Τουρκικη ονομασια της χωρας μας ειναι Γιουνανισταν)

My love for you is ticking clock, Berserker

Για το θεμα του Ελλαδισταν, να σημειωσω μονο πως η Τουρκικη ονομασια της χωρας μας ειναι Γιουνανισταν

Ασχολίαστο...

Ας λέγαμε και εδω Γιονανιστάν...και εν παση περιπωση εδω μιλάμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι τουρκικά!

-----

Όταν γράφτηκα σε αυτό το φορουμ διαβασα τους κανόνες και δεν έλεγε πουθενά οτι πρέπει να είμαι πανω απο 18.Έλεγε πάνω απο 11 !!! (οχι οτι αν ήθελα να γραφτώ και έλεγε πάνω απο 18 δεν θα γραφόμουν)Επίσης υπάρχουν και άλλα ατομα στο φορουμ και μάλιστα μικρότερα απο εμένα...

Και μη ξεχνιώμαστε. δεν είμαι εγω αυτός που είπε κατι κακό ή έστω αν οχι κακο τότε προσβλητικό...

(Για το θεμα του Ελλαδισταν, να σημειωσω μονο πως η Τουρκικη ονομασια της χωρας μας ειναι Γιουνανισταν)

......οχι μονο η Τουρκικη , αλλα  ολου του Αραβοφωνου  κοσμου

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Μάγκες τώρα καθόμαστε και μιλάμε για πράγματα είδη χιλιοειπωμένα....

ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ και μαλιστα τεραστια που ειμαστε Ελληνες, μαγκιά τους που ειναι Τούρκοι ή Άραβες ή Ιρακινοί ή Βρωμιάρηδες (σ.σ. Ισπανοί).....

ΝΤΡΟΠΗ τους και μαλιστα μεγάλη για το αν μας λένε Γιουνανιστάν ή Ισλαμαμπάντ ή Παρτοπουλοντάν....Λεγόμαστε Ελλάδα και αυτοί Τουρκία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία και Βρωμιά (σ.σ. ΝΑΙ! Ισπανία)

Τώρα για τον pliktra εγώ του βγάζω το καπέλο! Μάλλον παράδειγμα προς μίμησην πρέπeι να είναι και όχι να καθόσαστε να ψάχνετε τι ηλικία έχει για να του την πείτε σε κάτι που ΜΟΝΟ δικιο έχει! Ούτως ή άλλως ούτε ρατσιστής είναι ούτε εθνικιστής ούτε τίποτα...!Μπράβο από μενα φίλε pliktra!!!

...από την πολλή γκαργκανέλα.

ΝΤΡΟΠΗ τους και μαλιστα μεγάλη για το αν μας λένε Γιουνανιστάν ή Ισλαμαμπάντ ή Παρτοπουλοντάν....Λεγόμαστε Ελλάδα και αυτοί Τουρκία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία και Βρωμιά (σ.σ. ΝΑΙ! Ισπανία)

Δεν καταλαβαινω  γιατι "τα πηρες" αγαπητε Fatalk ....  Ετσι μας εμαθαν οι ανθρωποι  ( Γιουνανισταν , η χωρα των Γιουναν δηλ των

Ιωνων , ενα απο τα Eλληνικα φυλα) 

Εσυ στην διευθυνση σου γραφεις Hellas η΄ Greece ??? 

Προσωπικα παντως προτιμω το Γιουναν απο το Γραικος ....

....και αν δεν εχεις εμπειρια  ,  το Γιουναν στην ανατολη , ανοιγει ολες  τις  "πορτες"

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Έχεις δίκιο τελικά αγαπητέ dcall. :-\....Είδες ότι αν βιάζεσαι κάποιες φορές λαθεύεις... ;D.

Λοιπόν έχεις δίκιο...Βιάστηκα στην απάντηση μου νομίζοντας ότι Γιουνανιστάν πήγαινε σε τίποτα Σκλάβοι, Γκιαούρηδες και Άπιστοι κλπ κλπ και όλα εκείνα τα ωραία που μας λέγανε....Αλλά είχα άδικο... ;)

(σ.σ. Ααα ξέχασα: Βρωμιάρηδες = Ισπανοί..) ;D 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου