kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Έξαρχε, δεν πιστεύω να είναι δικιά σου η φωτό και να μας... κοροϊδεύεις, ε;;;;;;;;; :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Moλις μου απαντησε ο βλαχος...Ειχε παει τριπακι στο Λονδινο' date=' τρομαρα του! Θα τα στειλει την δευτερα..[/quote'] Επειδή την έχουν πατήσει κι άλλοι,και για να μη στενοχωρηθείς,πάντα έτσι κάνει.Τις φώτο απο το γλέντι που έριξε στέλνει,αφιερωμένες στον....σπόνσορα :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 oχι ρε φιλε' date=' οχι ρε φιλε...ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! κανα δοντι δεν ξερει να βαλει;;[/quote'] Το έχει αφήσει θήκη για το τσιγάρο. :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Μπερδευτήκατε!!! Δεν είναι ο John στη φωτογραφία αλλά η γυναίκα του..... :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Έξαρχε' date=' δεν πιστεύω να είναι δικιά σου η φωτό και να μας... κοροϊδεύεις, ε;;;;;;;;; :D[/quote'] στα νιατα μου οταν επαιζα με gibson και bogner! 8) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 στα νιατα μου οταν επαιζα με gibson και bogner! 8) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Φτωχέ μου έξαρχε, θα κάνουμε έναν έρανο να πάρεις ένα knob ίδιου χρώματος με τα αλλα για το λες πολι σου!!! Κριμας ειναι... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση