Προς το περιεχόμενο

Boηθεια για πιθανη διαδικτυακη απατη...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν 2 βδομαδες περιπου, ειχα παραγγειλει απο εναν αρκετα γνωστο γερμανο (ειδικα στους ebayers), τον ''John's Custom shop", ενα μπρατσο για κιθαρα. Η τελευταια φορα που μιλησα μαζι του ηταν οταν τον πληρωσα (πριν 10 μερες περιπου μεσω paypal) και απο τοτε τα μαιλ μου δεν παιρνουν απαντηση. Δεν θελω να καταδικασω απο τωρα την κατασταση ως απατη, απλα τα πραγματα αρχιζουν να γινονται περιεργα..Το ebayshop του ειναι:

http://stores.ebay.de/John-s-customshop-Nr-1

και το μαιλ του

[email protected]

Θα ελεγα αν μπορουσε καποιος να του στειλει μαιλ για μια υποτειθεμενη παραγγελια να δουμε αν θα απαντησει. Καμια αλλη ιδεα; Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν πλήρωσες μέσω paypal τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να υποβάλεις ένα claim.

έτσι κι αλλιώς έχουν περάσει 7 μέρες...

Αν αυτός δεν απαντήσει μέσα σε κάποιες μέρες με στοιχεία ότι έστειλε το δέμα τότε το paypal θα σου επιστρέψει τα χρήματα σου

Δεν ειναι απατεωνας παρ'οτι εχει καποια neutral feedback μερικα απο τα οποια αναφερονται αριβως σε κακη επικοινωνια .........10 μερες χωρις απαντηση στα email σου ειναι οντως πολλες.......προσπαθησε να επικοινωνησεις ακομη μια φορα μαζι του και μετα πηγαινε στο resolution center του paypal.......

2 things are infinite:the universe&human stupidity

εγω αγορασα απο αυτον δυο οργανα

μια tele και μια strat

δεν απαντουσε ιδιαιτερα αλλα ηρθαν κανονικα.

η κιθαρα ειχε ομως αντι για alder maoni και στη τελε δεν ειχε συνδεσει το μαγνητη.. :wink:

www.myspace.com/costaexarhos

• Moderator
εγω αγορασα απο αυτον δυο οργανα

μια tele και μια strat

δεν απαντουσε ιδιαιτερα αλλα ηρθαν κανονικα.

η κιθαρα ειχε ομως αντι για alder maoni και στη τελε δεν ειχε συνδεσει το μαγνητη.. :wink:

Α τον αλήτη. Και η στρατ τώρα αγούγεται λίγο σαν gibson LP ε?

(Συγνώμη θά έσκαγα αν δεν πέταγα την εξυπνάδα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

deadendmind, νομίζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μέτρα τις μέρες που έχεις προθεσμία για να πας δια της οδού που είπε ο fenderiarhs αλλα δώσε του πρώτα λίγο περιθώριο.

Μέτρα τις μέρες που έχεις προθεσμία για να πας δια της οδού που είπε ο fenderiarhs αλλα δώσε του πρώτα λίγο περιθώριο.

Όπως είμαστε ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΙ (κι εγω) με τους συμπατριώτες μας εμπόρους, έτσι πρέπει να είμαστε και με τους ξένους..! Γιατί να του δώσει περιθώριο??? 10 ημέρες χωρίς απάντηση αρκούν και με το παραπάνω για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες να πάρει τα λεφτά του πίσω!!!

Δηλαδή ο ξένος, εντάξει είναι λίγο παράξενος και δεν πολυαπαντάει αλλά την κάνει την δουλειά αλλά όταν ο έλληνας το κάνει αυτό, τότε κρεμασμα??? Οχι, όπως είμαστε (θελω να πιστευω) ξύπνιοι με τους έλληνες μπακάληδες, έτσι πρέπει να είμαστε και με τους ξένους!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου