Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 9 μετρα καλωδιο 8O 8O 8O ???? Γιατι όχι ρε stavrilian εσύ δηλαδή τις συναυλίες τις βγάζεις με 3μετρο :P Υπάρχει περίπτωση να είσαι έως και 9μ μακριά απ'την πεταλιέρα;;; Γκομενίζουμε την ώρα του live ε; Πουλάκι μου :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 δεν κατάλαβες καλά αγοράκι. εγώ δεν είμαι ποζαρούλα σαν τον steve και κάτι άλλα φλόρια. Εγώ απλά θέλω να κινούμε πάνω στην σκηνή(ξέρεις να πάω, δίπλα στον μπασιστα και να του πω καμία καφρίλα να γελάσουμε για να φύγει το άγχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Γιατι όχι ρε stavrilian εσύ δηλαδή τις συναυλίες τις βγάζεις με 3μετρο icon_razz.gif για να ειναι ειλικρινης ναι... :roll: Ρε συ το 9μετρο ειναι παρα πολυ μεγαλο, αρκετα μεγαλο για να εχεις αισθητη απωλεια σηματος.... Αν θες να λετε μαλ@κιουλες με τον μπασιστα, (που συμφωνω πως ειναι αγχολυτικο :lol: ) φροντισε να ειστε κοντα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 δεν κατάλαβες καλά αγοράκι.εγώ δεν είμαι ποζαρούλα σαν τον steve και κάτι άλλα φλόρια. Εγώ απλά θέλω να κινούμε πάνω στην σκηνή(ξέρεις να πάω' date=' δίπλα στον μπασιστα και να του πω καμία καφρίλα να γελάσουμε για να φύγει το άγχος.[/quote'] Αγοράκι :?: :!: Ο Steve (Vai) ποζεράς :?: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά και προφανώς δεν παίρνεις και από πλάκα :roll: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 ξέρεις να πάω' date=' δίπλα στον μπασιστα και να του πω καμία καφρίλα να γελάσουμε για να φύγει το άγχος.[/quote']ναι, ναι και να πεις "ρε συ κοίτα αυτή που κάθεται δίπλα από τον Μάκη..." και φυσικά "πάμε για γκόμενες μετά ε;" και να σου πει ο (σοβαρός κατά τα άλλα... :D ) μπασίστας "ρε παπάρα τώρα σολάρεις..." κλπ κλπ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 δεν κατάλαβες καλά αγοράκι.εγώ δεν είμαι ποζαρούλα σαν τον steve και κάτι άλλα φλόρια. Εγώ απλά θέλω να κινούμε πάνω στην σκηνή(ξέρεις να πάω' date=' δίπλα στον μπασιστα και να του πω καμία καφρίλα να γελάσουμε για να φύγει το άγχος.[/quote'] Αγοράκι :?: :!: Ο Steve (Vai) ποζεράς :?: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά και προφανώς δεν παίρνεις και από πλάκα :roll: O steve καταρχήν σε όσες συναυλίες έχω δει από ΄βίντεο μπροστα από τα μόνιτορ βάζει ένα ανεμιστήρα στο φουλ για να του κιματίζει τα μαλλάκια και αρχίζει να ανοίγει τα στόμα του λες και νομίζει ότι παίζει κάτι τρελό :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Καλά τώρα περιέγραψες 2 πράγματα που κάνει ένα μεγάλο ποσοστό των επαγγελματιών κιθαριστών, ο Vai σε μάρανε; Κάνε και συ live 2ωρο με όλα τα φώτα πάνω σου να παίξεις αυτά που παίζει και αν δεν αρχίσει ο ιδρώτας να τρέχει ποτάμι απ'τα πρώτα λεπτά, τότε σου βγάζω το καπέλο. Τώρα για τις εκφράσεις που παίρνει, δες τον Gary Moore σε κανένα live και μετά ο Vai θα σου φαίνεται εντελώς ανέκφραστος και σοβαροφανής :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Ανεμιστήρα σε κιθαρίστα εγώ προσωπικά μόνο στον vai έχω δει.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Mράβο ρε παναγίωτη. Να και ένας που συμφωνεί μαζί μου. Τώρα για τον gare moore δεν έχω πάσαν ιδέα αλλά δεν θα κάτσω και να ψάχνω για όλες τις ποζαρούλες του κόσμου. Μου αρκεί που έχω δει τον vai, και δεν θέλω να δω και χειρότερα χάλια....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Α και όσο για το αν γκομενίζουμε την ώρα του live δεν παρεξηγήθηκα απλά δεν θέλω να ανήκω στην ομάδα των ποζάρων όπως ο steve :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση